Gönüllülerden oluşan ekip Adana'da 2 köy okulunu iyileştirmek için etkinlik düzenleniyor

Adana'da 7'si kadın 9 gönüllü, bir köy okulunun 2 sınıfını iyileştirmek adına bir etkinlik düzenliyor. İşte düzenlenen etkinliğin detayları ve programa katılacak ünlü isimler.

Yayınlanma:
Gönüllülerden oluşan ekip Adana'da 2 köy okulunu iyileştirmek için etkinlik düzenleniyor

Adana'da bir dernek veya kuruluşa bağlı olmaksızın çalışmalarını yürüten 7'si kadın 9 gönüllü, dar geliri bir köy okulunun 2 sınıfını iyileştirmek üzere kullanılacak olan, 10 müzik grubunun sahne alacağı 'Kitabini Al Gel Müziğe Ses Ver' adlı proje için hazırlıkları tamamladı.

Daha önce 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde yaptıkları '3 Kadın 3 Portre - Ben Seni Anlıyorum, Sen de Beni Anla' adlı proje ile ihtiyacı olan 7 kadına destek olan gönüllüler, bu kez köy okulu için çalışma başlattı. Projede oyuncu ve sunucu Yeliz Doğramacılar Arman, ses sanatçısı Betül Haydın, balerin Didem Bekiroğlu ve meslek sahibi kadınların olduğunu belirten Hatice Çelik, amaçlarının sosyal sorumluluk projesi kapsamında ihtiyaç sahiplerine ulaşmak olduğunu belirtti. Çelik "Kitabını Al Gel Müziğe Ses Ver etkinliği, 2 Mayıs'ta Park Zirve Tesisleri'nde gerçekleştirilecek. Adana'nın tanınan 10 grubu, bir Dj'nin ve bir dans grubunun gönüllü sahne alacağı etkinliğin tüm geliri bir köy okulunun 2 sınıfında iyileştirme yapmak için kullanılacak" dedi.

Kitap Bağışlama Zorunlu

Etkinliğe gelenlerin yanlarında getirecekleri bir kitabı bağışlama zorunluluğu olduğunu kaydeden Hatice Çelik şöyle devam etti:

"Organizasyon alanının girişinde portakal kasalarından bir kitaplık yapılacak. Her katılımcı yanında getireceği bir kitabı bağış yapma zorunluluğu olacak. Toplanan kitaplar gruplandırılıp ihtiyacı olan okullara gönderilecek. Etkinlikte Mega Band, Pandora Band, Gizem Aksoy, Didem Bekiroğlu Dans Grubu Gösterileri, Eren Yalçın ve Orkestrası, İsmet Tümer, Ezgi Türkoğlu Violin, Plastic, Marco Paşa, Aktör, Dj Mert, Electro Zober, XLarge sahne alacak. Gecenin sunuculuğunu da Yeliz Doğramacılar Arman yapacak."

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.