Google Müjdeli Haberi Verdi! Pixel 7 Serisi İçin eSIM Desteği Konuşuluyor!

Google'ın çok sevilen Pixel 7 akıllı telefon serisine yeni bir işlev geliyor. Şirketin Android 13 QPR2 Beta 2 güncellemesiyle, telefonlar artık çift eSIM'i etkinleştiriyor.

Yayınlanma:
Google Müjdeli Haberi Verdi! Pixel 7 Serisi İçin eSIM Desteği Konuşuluyor!

Google'ın en yeni amiral gemisi telefonlarından biri olan Pixel 7 ve Pixel 7 Pro, çift eSIM özelliği ekleyen yeni bir güncelleme aldı.

Tüm Kullanıcılar Mart Ayında Erişebilecek

Pixel cihazlarda uzun süredir iki SIM kart desteği sunan Google, fiziksel SIM ve eSIM karışımı ile fiziksel SIM olmadan çift SIM desteği sağlamaya başladı. Çift eSIM seçeneği, Android 13 QPR2 Beta 2 yükseltmesi ile Pixel 7 cihazlarına dahil edildi. Mart 2023'te teslim edilmesi planlanan "Pixel Feature Drop" yükseltmesi ile bu özelliğin tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor. Google çift eSIM'i etkinleştirmeye başlayacak olsa da, telefonların ikili eSIM + fiziksel SIM kombinasyonu ile üçlü SIM kullanmasına izin vermeyecektir.

Google'ın Yapay Zeka Hamlesi Çok Konuşulacak

Raporlara göre bu yıl Google, arama sorguları için bir chatbot da dahil olmak üzere 20'den fazla yapay zeka ürünü piyasaya sürecek. New York Times'a göre Google, bu yılın sonlarında arama motorunun chatbot ile geliştirilmiş bir sürümünü de net bir şekilde açıklayacak. Haberlere göre şirket, 2023'te 20'den fazla yapay zeka girişimini açıklayacak. Hatta şirketin kurucuları Larry Page ve Sergey Brin'in ChatGPT sorununun çok ciddiye alınması nedeniyle yönetimle bir araya gelerek en acil şekilde çözüm aradıkları da iddia edildi.

pixel-7-serisi-icin-cift-esim-ozelligi-aktiflestirildi159631-0.jpg

Google Mayıs Ayında Tanıtım Yapabileceğini Açıkladı

Google’ın, kendi sohbet botunda doğru bilgiler verme, güvenliği sağlama ve dezenformasyondan kaçınmaya öncelik vereceği belirtildi. Şirketin yapay zekâ arama demosunu ne zaman tanıtacağı konusunda bir bilgi yok. Ancak gelen bilgiler, mayıs ayında gerçekleştirilecek geliştirici konferansı I/O’da tanıtılabileceğini gösteriyor. Teknoloji devi Google'ın bunun dışında, görüntüler oluşturan ve düzenleyen bir teknoloji üzerinde de çalıştığı söyleniyor. Yapay zekâya hiç olmadığı kadar önem vermeyi planlayan Google'ın CEO’su Sundar Pichai de açıklamasında yapay zekânın birincil öncelikleri olacağını ifade etmişti.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.