Göz6 Programı Eleme Oyununda Yarışmaya Veda Eden İsim Açıklandı

TV8 ekranlarının sevilerek izlenen yarışma programı Göz6 Evine veda eden isim belirlendi. İşte haftanın birincisi ve haftanın veda edeni.

Yayınlanma:
Göz6 Programı Eleme Oyununda Yarışmaya Veda Eden İsim Açıklandı

TV8 ekranlarının büyük bir ilgi ile izlenen yarışma programı Göz6'nda bu hafta kim elendi? Haftanın sonunda gözler oynanacak olan eleme oyununa çevrilmişti. Eleme oyununun da tamamlanmasının ardından Göz6 evine kimin veda ettiği açıklandı. TV8 ekranlarının sevilerek izlenen yeni yarışma programı Göz6'nda oynanan eleme oyunu sonrasında haftanın veda edeni ve haftanın birincisi belirlendi. İşte Göz6 yarışmasında bu hafta eve veda eden isim ve haftanın birincisi.

18 Kasım cuma gecesi oynanan ve büyük bir çekişmeye sahne olan Göz6 eleme turu oyununda büyük heyecan yaşandı. Eleme oyununun tamamlanmasının ardından ise gözler haftanın veda edeninin kim olduğuna çevrildi. İşte Göz6 oyununun bu hafta eleme yarışması sonrası veda eden ismi ve haftanın birincisi seçilen ismi.

Göz6 Evine Bu Hafta Kim Veda Etti?

Önceki gece oynana Göz6 programında oynanan eleme oyununda potaya Ege, Erdi ve Samed isimleri kaldı. Eleme yarışması sonrasında eleme turu SMS oylamasına kalan bu isimlerden Samed, Göz6 evine veda eden isim oldu.

Haftanın Birincisi Kim Oldu?

18 Kasım gecesi oynanan ve büyük bir çekişmeye sahne olan eleme turu oyununda haftanın birincisi büyük bir çekişmeye sahne olan oyunun ardından kız takımı yarışmayı kazanmayı başardı. Yarışmayı kazanan takımdan Gizem ve Berna Araba turuna çıkacak.

Gündem haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5hber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.