GTA Trilogy Definitive Edition Oyunu Epic Store'da İndirimli Gelecek

Epic Games Store ile ilgili ortaya atılan bir iddiaya göre GTA Trilogy Definitive Edition indirimli olarak gelecek. İndirim oranının ise %50 olacağı iddia edildi.Ortaya attığı iddialar ve duyurduğu sızıntılar genellikle doğru...

Yayınlanma:
GTA Trilogy Definitive Edition Oyunu Epic Store'da İndirimli Gelecek

Epic Games Store ile ilgili ortaya atılan bir iddiaya göre GTA Trilogy Definitive Edition indirimli olarak gelecek. İndirim oranının ise %50 olacağı iddia edildi.

Ortaya attığı iddialar ve duyurduğu sızıntılar genellikle doğru çıkan Twitter kullanıcısı BillBilKun, yeni bir iddia ile gündemde. Twitter kullanıcısı iddiasında, GTA Trilogy Definitive Edition için 19 Ocak 2023 itibariyle Epic Games Store üzerinden satışa sunulacağını ifade etti. Üstelik satış fiyatının %50 indirimli olacağını belirtti.

Epic Games Store’a GTA Trilogy Definitive Edition İndirimli Gelebilir

Satış platformları, kullanıcı sayılarını artırmak için farklı yollar denemeye devam ediyor. Epic Games Store da bu platformlardan biri ve şuana kadar istenen başarıyı yakalayamadığı açık. Yapılan araştırmalar, bu platformun Türk oyun severler arasındaki kullanım oranının sadece %7 olduğunu ortaya koymuştu.

epic game store indirimli gelecek

Firma, bu durumu değiştirmek ve dünya genelindeki kullanıcı sayısını artırmak için farklı yollar denemeye devam ediyor. Rockstar Mağazası’nda 1.250 TL’ye satılan GTA Trilogy Definitive Edition’ın, Epic Store üzerinden 625 TL’ye satılmaya başlanacağı iddia edildi.

Ortaya atılan iddia doğru çıkarsa, oyun severler %50’lik bir indirimden yararlanmış olacak.

Konuya dair bir diğer iddia ise oyun severleri daha da heyecanlandıracak türden. Farklı bir analist ise oyunun Epic Games Store üzerinden ücretsiz olarak yayınlanacağını iddia etti. Bu iddialardan hangisinin doğru olduğu, kısa süre sonra anlaşılacak.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.