Gülşen ile Ozan Çolakoğlu'nun Erkek Çocuğu Dünyaya Geldi (Bebeğin Adı Ne Oldu?)

Geçtiğimiz yıl dünya evine giren Gülşen ile Ozan Çolakoğlu çiftinin bebekleri dünyaya geldi. Peki Gülşen-Ozan çifti bebeklerine ne isim verdi. İsim konusunda uzun süre anlaşamadıklarını belirten Ozan Çolakoğlu, bebeklerine verdikleri adı açıkladı. İşte yapılan açıklama.

Yayınlanma:
Gülşen ile Ozan Çolakoğlu'nun Erkek Çocuğu Dünyaya Geldi (Bebeğin Adı Ne Oldu?)

Ünlü sanatçılar Ozan Çolakoğlu ile Gülşen'in bebekleri dünyaya geldi.

Magazin dünyasının son günlerde yakından takip ettiği çiftin bebeği bugün sabah saatlerinde dünyaya geldi 5 yıllık birlikteliklerini geçtiğimiz yıl evlilikle devam ettiren çift, evliliklerini çocukla taçlandırdı. Evlenmesinin ardından hamile olduğu haberi magazin dünyası tarafından büyük bir şaşkınlık ve sürprizle karşılanan Gülşen, önceki gece kaldırıldığı hastanede doğum yaptığı öğrenildi.

Bebeğin Adı

Beklenen haber geldi ve ünlü çiftin bir erkek bebeğinin olduğu açıklandı. Hastaneden alınan son dakiak bilgilerine göre Gülşen'in ve bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan isim konusunda uzun süre anlaşamayan çift,n 'Azur Benan' ismi üzerinde karar kıldığı öğrenildi.

Sabah'ta yer alan habere göre bebek doğduktan sonra canlı yayına bağlanan Ozan Çolakoğlu, "Bebek ikimize de benziyor. Benan ismini annesi koydu, parmakla gösterilen örnek kişi anlamında. Azur ismini ben koydum. Çok sevdiğim bir isimdi. Gök mavisi anlamında. Doğuma girdim, doğduğu anda kendimi tutamadım ağladım. 9 ay boyunca karında, sonra karşınızda görüyorsunuz çok garip bir duygu. Vakti gelmişti. Kontrole gitmiştik, doktor daha fazla bekletmeyelim sizi dedi. Erken sezaryen gibi bir durum olmadı. Sezaryen düşünüyorduk, normal doğuma girdi. Ben kendimi kaybettiğim için Gülşen'e çok dikkat edemedim ruh haline, ağlamıştır herhalde. Maşallah boylu poslu, tosun gibi bir çocuk. Eğer onu bırakıp stüdyoya gidebilirsem, gittiğim gün Benan için bir şarkı yapacağım. Vatana millete hayırlı bir evlat olsun inşallah." sözleri ile heyecanını dile getirdi.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.