Hain Saldırıda Gaziantepli Adem Serin, Çorumlu Mehmet Zengin ve Ispartalı Durmuş Öcal Şehit Oldu

Önceki gece İstanbul Beşiktaş'ta gerçekleşen hain terör saldırısında şehit olan Gaziantepli, Ispartalı ve Çorumlu polislerimizin ailelerine acı haber verildi.

Yayınlanma:
Hain Saldırıda Gaziantepli Adem Serin, Çorumlu Mehmet Zengin ve Ispartalı Durmuş Öcal Şehit Oldu

Gaziantep Şehidine Ağlıyor

İstanbul'da düzenlenen hain saldırıda şehit olan polis memuru 24 yaşındaki Adem Serin'in şehadet haberi, memleketi Gaziantep'te yaşayan ailesini yasa boğdu. Şehidin babası Şefik ile annesi İsminur Serin'in dün gece telefonla aradıkları oğullarına ulaşamamaları üzerine İstanbul'a gittikleri belirtildi.

Vodafone Arena Stadı yakınında önceki gece düzenlenen hain saldırıda şehit olan polis memuru Adem Serin'in şehadet haberi, polis yetkilileri tarafından Eyyüp Sultan Mahallesi'nde oturan temizlik işçisi Şefik ve İsminur Serin çiftine vermek için gittikleri evde aileye ulaşamadı. Serin çiftinin saldırıyı öğrenip telefonla aradıkları oğullarına ulaşamadıkları için sabah saatlerinde uçakla İstanbul'a gittikleri belirtildi. Acı haberi alan şehidin kardeşleri yasa boğuldu. Ailenin yaşadığı evin çevresine Türk bayrakları asılırken, önüne ise taziye çadırı kuruldu. Serin'in şehit olduğu haberini alan yakınları ise eve akın etti. Mahalle Muhtarı Vakıf Turak, şehit Serin'in 1 ay sonra nişanlan yapacağı için memleketine geleceğini ve herkes tarafından çok sevildiğini söyledi. 3'ü kız, 5 çocuklu ailenin en büyük çocuğu ve bekar olduğu belirtilen polis memuru Adem Serin'in 4 yıldır ilk görev yeri olan İstanbul'da çalıştığı ifade edildi. Babası Şefik Serin'in Şehitkamil Belediyesi'nde temizlik işçisi olarak çalışan polis memuru Serin'in cenazesi, yarın Gaziantep'te düzenlenecek törenle toprağa verilecek.

Çorum'a Şehit Acısı Düştü

Beşiktaş'ta bulunan Vodafone Arena Stadı'nın hemen yanında önceki gece düzenlenen bombalı hain saldırıda şehit olan polislerden 21 yaşındaki Mehmet Zengin'in memleketi Çorum'a ateş düştü.

Dün Beşiktaş- Bursaspor maçının sona ermesinden sonra Vodafone Arena Stadyumu meydana gelen bombalı terör saldırısında 30'u polis 38 kişi şehit oldu. Çorumlu polis Mehmet Zengin'in de şehit düşen polislerin içinde yer aldığı bildirildi.

Çorum'un Sungurlu İlçesi Güvendik Köyü nüfusuna kayıtlı olduğu ifade edilen şehit Mehmet Zengin'in ailesinin Ankara'da yaşadığı kaydedildi. Şehit Zengin'in Çorum'da bulunan akrabaları ise acı haberi aldıktan sonra hüzne boğuldu.

Isparta'da Şehit Acısı

Beşiktaş'taki Vodafone Arena Stadı'nın hemen yanında önceki gece teröristler tarafından düzenlenen bombalı hain saldırıda şehit olan polislerden 5 aylık polis memuru 21 yaşındaki Durmuş Öcal'ın acı haberi memleketi Isparta'ya ulaştı.

Dün Beşiktaş- Bursaspor maçının sona ermesinden sonra Vodafone Arena Stadyumu'nun hemen yanında meydana gelen bombalı terör saldırısında 30'u polis 38 kişi şehit oldu. Şehit polislerden birinin de Ispartalı Durmuş Öcal olduğu belirtildi.

Şehit polisin ailesine haber vermek için gelen yetkililer baba Şerafettin Öcal ile anne Keziban Öcal'ı evde bulamadı. Şehit polisin merkez Doğancı Mahallesi'nde oturan annesinin dün akşam, babasının ise bu sabah acı haberi alıp İstanbul'a gittiği kaydedildi.

Ailenin evinin bulunduğu binaya ve çevresindeki caddeye Isparta Belediyesi ekipleri tarafından Türk bayrakları asıldı. Ailenin yakınları ve komşuları da eve gelerek beklemeye başladı.

5 Aylık Polisti

Şehit polis memuru Durmuş Öcal'ın Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksekokulu'ndan mezun olduktan sonra 8 Temmuz 2016 tarihinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde göreve başladığı kaydedildi. Bekar olan Durmuş Öcal'ın 2 kardeşinin bulunduğu belirtildi.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.