Hakkari'den Son Dakika Acı Haber: 1 Sözleşmeli Er Şehit Oldu

Hakkari'de PKK'lıların havanlı saldırısında yaralanan sözleşmeli er, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve şehit oldu. İşte olayın detayları ve devam eden terör operasyonları.

Yayınlanma:
Hakkari'den Son Dakika Acı Haber: 1 Sözleşmeli Er Şehit Oldu

Son Dakika acı haberler gelmeye devam ediyor. Acının bu seferki adresi Hakkari oldu. PKK'nın havan saldırısında 1 sözleşmeli er şehit oldu.

Hakkari'ye bağlı Yüksekova ve Çukurca ilçeleri arasında bulunan Hisar Dağı bölgesi civarında bölücü terör örgütü PKK'lı teröristlerden hain saldırı geldi. Hainlerin havanlı saldırısı sonucu ağır yaralanan sözleşmeli er tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Bölge genelinde kaçan teröristlerin etkisiz hale getirilmesi ve bölgenin güvenli hale getirilmesi için hava destekli operasyonlar devam ediyor.

Tunceli'de 2' si Üst Düzey Olan 7 PKK'lı Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Tunceli Merkezinde bulunan Munzur Vadisi içinde yer alan Bali Deresi Vadisi içerisinde 2 günden bu yana bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik devam eden operasyonlarda 3 PKK üyesi terörist etkisiz hale getirildi. Etkisiz hale getirilen bu 3 terörist ile birlikte bölge genelinde yapılan operasyonlar kapsamında 2 gün içerisinde etkisiz hale getirilen terörist sayısı 10' a yükseldi.

Siirt'te Dedektör Köpek PKK'nın Gömülü Silahlarını Buldu

Siirt'te devam eden operasyonlar kapsamında kent merkezinde bir evde yapılan aramada PKK'nın gömülü halde silahları ele geçirildi. Konu ile ilgili Valilik açıklama yaptı. Açıklamada, "Terör örgütü mensuplarının mevcut konumlarını ya da silah ve mühimmatlarını 155-156-140 ve Siirt Valiliği'ne ait 0 484 223 2030 numaralı hatlara ihbar ederek yakalanmalarını sağlayan vatandaşlarımız için, terörle mücadele kanunu kapsamına giren suçların aydınlatılmasını ve suç faillerinin yakalanmasını sağladıklarından, www.terorarananlar.pol.tr internet adresinde belirtildiği şekilde 4 milyon TL.'ye kadar ödüllendirme yapılacaktır" denildi.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.