"Halloween" Filmin Kadrosuna Usta Oyuncu Haluk Bilginer de Katıldı

Halloween (Cadılar Bayramı)'nın 40. yılında 11. filmin çekimleri başlayan John Carpenter'ın 1978 yapımı korku klasiği olan filmin kadrosuna başarılı ve usta oyuncu Haluk Bilginer de katıldı.Halloween 11'de Sartain karakterine...

Yayınlanma:
"Halloween" Filmin Kadrosuna Usta Oyuncu Haluk Bilginer de Katıldı

Halloween (Cadılar Bayramı)'nın 40. yılında 11. filmin çekimleri başlayan John Carpenter'ın 1978 yapımı korku klasiği olan filmin kadrosuna başarılı ve usta oyuncu Haluk Bilginer de katıldı.

Halloween 11'de Sartain karakterine hayat verecek olan 63 yaşındaki usta oyuncu Haluk Bilginer, daha önce The International, Ben-Hur, Forget About Nick, Trendy, The Ottoman Lieutenant, Rosewater gibi yabancı yapımlarda da rol almıştı. Bu filme Toby Huss ilekatıldı.

Laurie Strode karakterini canlandıran oyuncu Jamie Lee Curtis, Halloween filmlerinde dört kez oynamıştı. Ve aktris Jamie Lee Curtis, 59 yaşında beşinci kez rolüne geri dönüyor. 1978'deki Halloween filminde oynadığı ve korku türünün en ikonik seri katillerinden biri olan aktör Nick Castle da, Michael Myers'a hayat vermek için yine kamera önüne geçiyor.

11. Halloween filmi ABD'de 19 Ekim’de gösterime girerek seyircisiyle buluşacak.

40 yıl önce 300 bin dolar bütçeyle çekilen ilk film 47 milyon dolar hasılat elde ederek o döneme göre büyük bir damga vurmuştu. Olağanüstü bir başarıya imza atan Halloween filminin sonrasında çekilen 9 filmle birlikte toplam gişe getirisi 400 milyon dolara yaklaştı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.