Haluk Levent’ten Alkışlanacak Hareket!

Magazin dünyasının ses getiren isimlerinden biri olan Haluk Levent yine alkışlanacak bir harekete daha imza attı. Seyyar satıcıdan almış olduğu tüm ürünleri sahnedeki hayranlarına dağıttı.

Yayınlanma:
Haluk Levent’ten Alkışlanacak Hareket!

Yardımsever kişiliği ile tanınan Haluk Levent yine şaşırtmadı. Kocaeli şehrinin en önemli illerinden biri olmayı başaran Kartepe’de konser veren ünlü sanatçı hayranlarını mutlu edecek önemli bir davranışta bulundu. Bu sene itibariyle ikincisinin düzenlenmeye başlanmış olduğu festivalde Haluk Levent dışında Eypio gibi tanınan isimlerde sahne aldı. Yüzlerce seyircinin de harika zamanlar geçirmeye devam ettiği sahneye çıkan sanatçı seyyar satıcıdan almış olduğu ürünleri dağıttı.

Haluk Levent’ten Yine Bildiğimiz Gibi!

Yardım kampanyaların en önemli isimlerinden biri olmayı başaran Haluk Levent, Kartepe’de sahne alırken de hayranlarını memnun edecek davranışlarıyla yeniden dikkatleri de üzerine çekmeyi başardı. Sanat dünyasında yardımsever kimliği ile tanınan Haluk Levent, eksi 10 derece ve yoğun kar altında şarkı söyledi. Haluk Levent şarkı söylediği esnada, hayranlarını yine şaşkına sürükleyecek bir davranışa daha imza attı. Seyyar satıcıdan aldığı ürünleri hayranlarına dağıtarak yine sosyal medyanın gündeminde yer almayı başardı.

63df6bf2e4bfdd200c5a72b0.jpeg63df6bf2e4bfdd3b24066d05.jpeg

Yoğun kar yağışı altında sahne alan Haluk Levent, şarkılarını hayranları için okudu. Farklı kişiliği ile her daim iz bırakmayı başaran bir isim olmayı başaran Haluk Levent, bu seferde hayranlarına yardım ürünlerini dağıttı.

350 Adet Kağıt Helva Alındı!

Seyyar satıcı kağıt helvacıyı yanına çağıran Haluk Levent, 350 adet kağıt helva siparişi vererek halka dağıttı. Yapmış olduğu bu hareket sonucunda da sanatçı, hayranları tarafından uzun süre alkışlandı. Sanat dünyasının bakıldığı zaman en önemli isimlerinden biri olan ve şimdiye kadar da ince ruhlu yanlarıyla da hayranlarını mest ederek gönüllerde yer edinmeyi başaran Haluk Levent’ten yeniden şık bir hareket daha geldi.

63df6bf2e4bfdd200c5a72b0.jpeg

Sürekli magazin dünyasında ince ruhlu kişiliği ile tanınmaya devam edilen Haluk Levent, alkışlanacak hareketiyle de konuşulmaya devam ediliyor. Yoğun bir kar yağışı altında Haluk Levent’i dinlemeye gelen hayranlarını unutmayan sanatçı, gelen hayranları için kağıt helva dağıtmayı da ihmal etmedi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.