Hande Erçel ile Elçin Sangu'nun Reyting Mücadelesine Reklam Mücadelesi Eklendi

Son günlerde magazin gündeminde sıkça konuşulan isimler olan Hander Erçel ile Elçin Sangu hakkında gündemdeki son bilgiler haberimizde.

Yayınlanma:
Hande Erçel ile Elçin Sangu'nun Reyting Mücadelesine Reklam Mücadelesi Eklendi

Ekranların güzel yüzleri Hande Erçel ile Elçin Sangu bu aralar kıyasıya reyting yarışı içine girdiler. Kıyasıya süren rekabete bu seferde reklam filmleri dahil oldu.

Sözcü'nün iddiasına göre bir firmadan kendisine gelen reklam teklifinde rol almak için 600 bin Türk Lirası gibi uçuk bir rakam istediği iddia edildi. Firma ise bu uçuk fiyatı karşılamayacağını belirterek, aynı teklifi Hande Erçel'e sundu. Yapılan teklifi kabul eden Hande Erçel'in ise 350 bin Türk Lirası gibi bir fiyatla reklam filmi için anlaştığı belirtildi.

Bu fırsatı Hande Erçel'e kaptıran Elçin Sangu, sosyal medyada günü konusu oldu.

Elçin Sangu Kimdir?

13 Ağustos 1985 tarihi doğumlu olan Çerkes asıllı güzel oyuncu Elçin Sangu, Üniversite eğitimini Mersin Üniversitesi Opera bölümünde tamamladı. Güzel ve başarılı oyuncu Elçin Sangu, oyunculuk eğitimlerini Sahne Tozu tiyatrosunda aldı. Burada aldığı oyunculuk eğitiminden sonra başarılı oyuncu Sangu, dizilerde oyuncu olarak ekranlarda görünmeye başladı. Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi ile ilk olarak izleyici karşısına çıkan başarılı oyuncu Elçin Sangu, bu dizide canlandırdığı Jale karakteri ile sinema ve dizi sektöründe tanınmaya başladı.

Hande Erçel Kimdir?

24 Kasım 1993 doğumlu olan Hande Erçel, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Geleneksel Türk Sanatları bölümünddeki eğitim hayatına halen devam etmektedir. 2012 yılında Azerbaycan da yapılan güzellik yarışmasına katılmış ve bu yarışmadan ikinci olarak ayrılmıştır.

Kanal D'de yayınlanan Güneşin Kızları dizisinde Selin Yılmaz karakterini canlandıran Hande Erçel, Haziran 2016'da Aşk Laftan Anlamaz dizisinde canlandırdığı Hayat Uzun karakteriyle ekranlara geri döndü.

5Haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.