Hanife'den Zehir Zemberek Sözler: Artık iyice azıtan insanlar var, patronunu aramak nedir?

Eski gelin adayı Hanife, yaptığı son dakika açıklamasında kendisine yönelik tavırlara sert tepki gösterdi. İşte Hanife'nin açıklamaları.

Yayınlanma:
Hanife'den Zehir Zemberek Sözler: Artık iyice azıtan insanlar var, patronunu aramak nedir?

Bir izdivaç programında boy gösteren ve burada adından sıkça söz ettiren Hanife, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım ile kendisini hedef alanlara yönelik sert bir tepki dile getirdi.

Eski gelin adayı Hanife, yaptığı son paylaşım ile zehir zemberek sözler söyledi. Hanife, yaptığı paylaşımda çalıştığı yeri birinin aramasına ve kendisini şikayet edene tepki gösterdi. Hanife yaptığı paylaşımla patronunu arayanlara tepkisini şu şekilde dile getirdi: "Artık iyice azıtan insanlar var. Çalışan bir kızın patronunu aramak nedir? İşsiz mi kalmamı istiyorsunuz? Hem sevmiyor, hem eleştiriyor, hem dibimden ayrılmıyor hem de beni araştırıyorsunuz."

Hanife yaptığı paylaşımının tamamında ise şu açıklamalar yer aldı:

"Sevgilim var olabilir de olmayabilir de! Hem kime ne? Benim program ile bir bağlantım yoksa birileri bana soru sormasın, hayatıma karışmasın diyedir. Siz kimsiniz bana hesap soruyor, kimi seveceğimi söylüyorsunuz? Ve hesap sormak için patronumu aramanız terbiyesizlik."

İşte o paylaşım

Son dakika haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.