Hasan Çetinkaya'nın Fotoğrafını Paylaşan İlhan Ekşioğlu: "Akan Kanın Takipçisiyiz"

Fenerbaheli yönetici İlhan Ekşioğlu, maç sonrasında yabancı madde atılması sonrası başından yaralanan Hasan Çetinkaya'nın kanamalı fotoğrafını sosyal medyadan paylaşarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o fotoğraf.

Yayınlanma:
Hasan Çetinkaya'nın Fotoğrafını Paylaşan İlhan Ekşioğlu: "Akan Kanın Takipçisiyiz"

Önceki akşam oynanan ve Fenerbhaçe'nin 1-0'lık galibiyeti ile sonuçlanan Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu karşılaşmasında ve sonrasında yaşanan olaylar gündemde geniş yankı buldu.

Son olarak ise Fenerbahçeli yönetici İlhan Ekşioğlu'nun sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı bir fotoğraf, çok konuşulmaya başlandı. Karşılaşmadaki hatalı hakem kararları sonrasında sinirlenen Beşiktaşlı taraftarlar, sahaya birçok yabancı madde attı. Beşiktaşlı taraftarların attıkları yabancı maddelerden bir tanesi idari menajer Hasan Çetinkaya'nın başına isabet etti ve Çetinkaya'nın kafasında kanama meydana geldi.

Çetinkaya'nın bu haldeki fotoğrafını çeken yönetici İlhan Ekşioğlu, bu fotoğrafı sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı ve 'Bu akan kanın takipçisiyiz.' sözlerini ekledi. İşte O Tweet.

Ciddi tartışmalara neden olan karşılaşma sonrasında gerek Vodafone Arena stadı, gerekse Türkiye'nin birçok bölgesinde olaylar yaşandı. Emniyet ekipleri ise bölgelerde önlemler alarak olayların büyümesini engelledi. Ancak derbinin gündemi bir müddet meşgul etmesi bekleniyor.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden, kamu haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.