Hastaneye Kaldırılan Selahattin Demirtaş'ın Sağlık Durumu Hakkında Açıklama Geldi

Rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın, yapılan tahliller sonucu herhangi bir rahatsızlığının olmadığı belirtildi. İşte hastaneden yapılan açıklama.

Yayınlanma:
Hastaneye Kaldırılan Selahattin Demirtaş'ın Sağlık Durumu Hakkında Açıklama Geldi

Geçtiğimiz ay terör soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve ifadesinin alınmasının ardından hakkında tutuklama kararı verilen HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, göğüs ağrısı şikayeti ile önceki akşam hastaneye götürüldü.

Edirne Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevinde tutulan Selahattin Demirtaş, önceki gece  rahatsızlığı nedeniyle buradan Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine götürüldü. Selahattin Demirtaş'ın burada yapılan kontrollerinin ardından herhangi bir sağlık sorununun olmadığı belirtildi.

Devam eden terör soruşturması kapsamında 4 Kasım günü tutuklanarak Edirne F Tipi Cezaevi'ne götürülen HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın cezaevinde kap spazmı geçirdiği iddia edildi. Geçen hafta kalp ağrısı şikayetiyle cezaevinin revirine götürülen Demirtaş'ın yapılan kan tahlilinin ardından herhangi bir sağlık sorununa rastlanmadı. Yapılan incelemeler ve muayenede Demirtaş'ın kolesterolünün yükseldiği belirlendi.

HDP'lilerin cezaevinde kalp spazmı geçirdiği iddiaları üzerine Eş Genel Başkan Selahattin Demirtaş dün gece sıkı güvenlik önlemleri altında cezaevinden ilk kez çıkarılarak Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne tedavi maksatlı götürüldü. Hastanede yaklaşık 40 dakika kalan Demirtaş'ın kroner kalp muayenesi yapılarak, EGK'sı çekildi ve kan tahlili de yapıldı.

Hastane yetkilileri, Selahattin Demirtaş'ın yapılan tahlillerinde herhangi bir sağlık sorununa rastlanılmadığını söyledi. Demirtaş'ın yapılan tahlilleri, çekilen EKG'sininin temiz çıktığı ve bir sağlık sorunu olmadığı belirtildi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, politika haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Edirne

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.