Hatay Dörtyol'da kontrolden çıkan araç yakıt tankerine çarptı: 2 ölü, 1 yaralı

Hatay'ın Dörtyol İlçesinden alınan son bilgilere göre kontrolden çıkan bir otomobilin yakıt tankerine çarpması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti. 1 kişi de yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Hatay Dörtyol'da kontrolden çıkan araç yakıt tankerine çarptı: 2 ölü, 1 yaralı

Son dakika haberi Hatay'ın Dörtyol İlçesinden geldi. Alınan son bilgilere göre kontrolden çıkan bir otomobil, yol kenarında park halinde bulunan akaryakıt tankerine çarptı. Çarpma  sonucu meydana gelen kazada, 45 yaşındaki Sabahattin Açıkbaş ile kardeşi 35 yaşındaki Yunus Açıkbaş hayatını kaybetti, Onur Karaca ise kaza sonucu ağır şekilde yaralandı.

Bugün akşam saatlerinde Hatay'ın Dörtyol İlçesinde bulunan Yeşilköy Mahallesi D-817 Karayolu'nda meydana gelen olayda, iddiaya göre, Sabahattin Açıkbaş yönetiminde olan ve 27 NK 085 plakalı olduğu öğrenilen otomobil, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan park halindeki akaryakıt tankerine çarptı. Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Tankerin altında sıkışan otomobilde bulunan 3 kişi, bölgeye çağrılan itfaiye ekipleri tarafından çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Olay yerinde hazır bulunan sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde otomobil sürücüsü 45 yaşındaki Sabahattin Açıkbaş'ın öldüğü belirlendi. Yolcu konumunda bulunan ve ağır yaralanan 35 yaşındaki Yunus Açıkbaş ile 19 yaşındaki Onur Karaca ise ambulanslar ile Dörtyol Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Çok kan kaybeden Yunus Açıkbaş, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Hastanede tedavisi devam eden Onur Karaca'nın durumunun ağır olduğu belirtildi.

Polis ekipleri, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Hatay

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.