Hatay’da Deprem Mi oldu ? 1 Mart Deprem Son Dakika

Hatay Karlısu’da deprem meydanma geldi. Bölgede meydana gelen depremin şiddetinin 4.4 büyüklüğünde olduğu söylendi.

Yayınlanma:
Hatay’da Deprem Mi oldu ? 1 Mart Deprem Son Dakika

Hatay Antakya ilçesinde güne yeni bir deprem olayıyla daha gözümüzü açtık. Bir türlü bitmeyen depremler ülkemizde korku havası yaratıyor. Kandilli Rasathanesinde depremin merkez üssü olan Karlısu ilçesinde 4.4 büyüklüğünde deprem paniği yaşanmaya başlamış oldu.

Hatay Antakya İlçesinde Sallantı

Türkiye’de yaşanan depremler gün geçtik sıra korkutmaya devam ediyor. Çünkü pek çok ülkede meydana gelen depremler daha olacak mı sorusunun yaşanmasını da sorgulamamıza neden oluyor. Aynı şekilde depremin olduğu bir başka yerlerden biri de Hatay Antakya olduğu. Şehirde yaşanan deprem olayından sonra AFAD tarafından depremle ilgili olarak bilgilendirmeye yer verildi. Yetkili kuruluş tarafından depremin şiddeti hakkında kamuoyunu atdınlatacak net bilgiler sunuldu.

Afet ve Acil Durum Yönetim Bakanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamada yaşanan sarsıntının 11.06 kilometre derinliğinde olduğunun bilgisi paylaşıldı. Ayrıca Hatay Antakya’da meydana gelen deprem şiddetinin de 4.4 büyüklüğünde olduğu ifade edildi.

Hatay’da Peş Peşe Deprem Etkisi Yaşandı

Hatay’in pek çok farklı noktalarında deprem paniği yaşandı. İlk olarak Hatay Antakya’da meydana gelen deprem daha sonrasında Hatay Karlısu’da yaşanmaya başladı. İlk olarak Hatay Antakya’da ki yaşanan deprem saat 10:20 sıralarında meydana geldi. Daha sonrasında şehrin bir başka yerleşim yerlerinden biri olan Karlısu’da sallantı da hissedildi.

AFAD yetkili kuruluş tarafından yapılan açıklamada yaşanan depremin kaç KM derinliğinde olduğuna dair bilgilendirmeye yer verildi. Aynı şekilde saat kaçta ve ne kadar büyüklükte olduğuna dair merak edilen tüm bilgiler aktarıldı. Böylelikle AFAD’ta deprem ile ilgili olarak bilmeniz gereken son dakika bilgiler de yansıtılmış oldu. Özellikle ülkemizde yaşanan deprem sonrasında şüphesiz en çok merak edilen konulardan biri de can kaybının olup olmaması denebilir. Çünkü 44 bin kişinin ölmesine mahal olan depremden sonra yeni sarsıntılar devam ediyor. Fakat büyük çaplı yaşanan deprem sonrasında Hatay’da yaşanan sarsıntıda can kaybının olmadığı açıklanmış oldu.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.