Hava Kuvvetleri Komutanlığı 4. dönem sözleşmeli er eğitim yeri ve tarihi açıklandı

Milli Savunma Bakanlığından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada 4. dönem sözleşmeli er alımı eğitim yeri ve tarihi sonuçlarının açıklandığı belirtildi. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Hava Kuvvetleri Komutanlığı 4. dönem sözleşmeli er eğitim yeri ve tarihi açıklandı

Beklenen açıklama geldi. Yapılan son dakika açıklamasında Hava Kuvvetleri Komutanlığı 4. dönem sözleşmeli er alımı başvuru sonuçları açıklandı.

Geçtiğimiz Ocak ayında fiziki yeterlilik ve sözlü sınavların ardından sağlık raporu işlemleri yapıldı ve sözleşmeli er adayları Milli Savunma Bakanlığının duyurusunu beklemeye başladı. Beklenen açıklama sonunda geldi. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Hava Kuvvetleri Komutanlığı 4. dönem sözleşmeli er alımı eğitim yeri ve tarihi bilgisinin açıklandığı belirtildi.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı 2016 Yılı 4.Dönem Sözleşmeli Er Temini Eğitime Çağrı Sonuç Duyurusunu görmek için tıklayınız.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, kamu haberlerinden, yerel haberlerden, sıcak gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.