Hava Kuvvetleri Komutanlığı Lise Mezunu İşçi Alıyor

Hava Kuvvetleri Komutanlığı Hava İkmal Merkez Komutanlığında görevlendirmek üzere daimi işçi alımı yapacak. Peki şartlar neler? Kimler Başvurabilir? detaylar haberin devamında....

Yayınlanma:
Hava Kuvvetleri Komutanlığı Lise Mezunu İşçi Alıyor

Hava Kuvvetleri Komutanlığı kendi bünyesinde çalıştırmak üzere daimi işçi alımı yapacak.

Hava Kuvvetleri Komutanlığından yapılan açıklamaya göre "Hava İkmal Bakım Merkez Komutanlığına 28 Daimi İşçi alınacağını duyurdu". Peki kontenjana başvuruda aranan şartlar nelerdir? Alıma kimler başvurabilir? Taban puan kaç olarak belirlendi?

Hava İkmal Merkez Komutanlığında daimi işçi olarak çalışmak isteyen adayların KPSS94(ortaöğretim) puan türünden en az 60 ve YDS'den de en az 45 puan almış olması gerekiyor.. Daha düşük puan alan adaylar söz konusu alıma başvuruda bulunamıyor.

Adaylar Sınava Girecek Mi?

Yapılan duyuruda alınacak olan personellerin sözlü ya da yazılı herhangi bir sınavdan geçip geçmeyecekleri duyurulmadı. Fakat askeri kurumlara alınan tüm personeller mülakat edildikten sonra işe alınıyor. Yazılı sınavın yapılması halinde sınavın içeriğinin teknik bilgiden oluşacağı ve ayrıca bir sözlü mülakat gerçekleşebileceği düşünülüyor. Başvuruda bulunacak adaylar en az lise veya dengi okul mezun olmaları gerekiyor.

Başvurular Nasıl Yapılıyor?

Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı bünyesinde çalışmak isteyen adaylar Daimi işçi olmak için başvurularını İŞKUR üzerinden yapabilirler.

Son dakika haberleri, ekonomi haberleri, politika haberleri, spor haberleri, kamu haberleri ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com sitesini takip etmeye devam edin...

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.