Hava Kuvvetleri Uzman Erbaş Eğitim Tarihleri Açıklandı-4. Dönem Sözleşmeli Erlerin Bekleyişi Sürüyor

Hava Kuvvetleri Komutanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında uzman erbaş eğitim yeri bilgisi açıklandı. İşte uzman erbaş eğitim yeri sorgulama ekranı ve 4. dönem sözleşmeli er eğitim sürci hakkında son bilgiler.

Yayınlanma:
Hava Kuvvetleri Uzman Erbaş Eğitim Tarihleri Açıklandı-4. Dönem Sözleşmeli Erlerin Bekleyişi Sürüyor

Geçtiğimiz yıl mülakatları yapılan Hava Kuvvetleri uzman erbaş alımında, mülakatları başarı ile geçen ve sağlık kurulunda uzman erbaş olur raporu alan adayların eğitim tarihleri belli oldu.

2016 yılında alınan başvurular sonucu binlerce uzman erbaş adayı, Hava Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde uzman erbaş olmak için açılan ilana başvuruda bulundu. İlana başvuruda bulunan adaylardan, başvuru şartları uyanlar, alım için gerekli sınavlara alındı.

Fiziki yeterlilik sınavlarına katılan uzman erbaş adaylarından başarılı olanlar, daha sonra sözlü sınava tabi tutuldu ve bunlardan başarılı olan adayların hastanelere sevk işlemleri gerçekleştirildi. Hastanelerde aldıkları kurul raporları ile uzman erbaş olur kararı alan adaylar, Hava Kuvvetlerinin duyurusunu beklemeye başladı.

Uzman erbaş adaylarının uzun bekleyişi sona erdi ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı, yayımladığı son duyuru ile uzman erbaşların eğitim tarihlerini açıkladı. Eğitim yeri ve tarihi bilginizi öğrenmek için aşağıdaki bağlantı adresinde açılan sayfada T.C. kimlik numaranızı ve kutucuk içindeki karakterleri yazmanız yeterli olacaktır.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı Uzman Erbaş Eğitim Tarihinizi Öğrenmek İçin TIKLAYIN

Hava Kuvvetleri Komutanlığı 4. Dönem Sözleşmeli Erler Halen Bekliyor

2017 yılının başında gerçekleşen mülakatlarda başarılı olan sözleşmeli er adayları da Hava Kuvvetleri Komutanlığından eğitim tarihi bekliyor. Ancak Hava Kuvvetleri Komutanlığı 4. Dönem sözleşmeli er eğitim tarihleri hakkında henüz net bir bilgi yok. Askeri kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre sürecin referandumdan sonraya sarkabileceği düşünülüyor.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.