Hayat Şarkısı 49. Bölüm Tek Parça (Hazer İntikam Alıyor)

Ekranların sevilen dizisi Hayat Şarkısı'nın yeni bölümü yayınlandı. Peki Hayat Şarkısı'nın yayınlanan 49. bölümünü nasıl izlerim? Hayat Şarkısı son bölümde neler yaşandı? İşte Hayat Şarkısı'nın ekranlara gelen son bölümü hakkında detaylar.

Yayınlanma:
Hayat Şarkısı 49. Bölüm Tek Parça (Hazer İntikam Alıyor)

Kanal D ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Hayat Şarkısı dizisi, bu akşam yeni bölümü ile izleyici ile buluştu. Peki Hayat Şarkısı son bölümünde neler yaşandı? Ekranlara gelen son bölümde Hayat Şarkısı'nda hangi olaylar yaşandı? Hayat Şarkısı dizisinin ekranlara gelen son bölümü olan 49. bölümü nasıl izlerim? İşte Hayat Türküsü dizisi hakkında detaylar.

Kanal D ekranlarının sevilerek izlenen Hayat Şarkısı dizisinin ekranlara gelen son bölümünde Bayram Cevher’i kendine özgü yöntemler kullanarak evine döndürmeyi başaran Hülya ve Mahir’in kapısını, yeni iş teklifler ile çalma hazırlığındadır.

Öte yandan kız kardeşinin intiharından Kerim’i sorumlu tutan Hazer ise, halasının Bayram Cevher ile olan ilişkisini öğrenince öfkeden deliye döner. Bu ilişkiyi öğrenen ve deliye dönen Hazer, intikam almak için harekete geçer.

Hayat Şarkısının ekranlara gelen son bölümünü izlemek için aşağıda bulunan bağlantı adresini kopyalayarak yeni sekmede açabilirsiniz.

" https://www.kanald.com.tr/hayat-sarkisi " 

Önceki Bölümde Ne Olmuştu?

Hayat Şarkısının geçtiğimiz hafta ekranlara gelen bölümünde ise yaşadıkları olaylardan sonra büyük çöküntü yaşayan Bayram Cevher, Torunbaş Ailesi’nin halası Mahsa ile bir araya geliyor. Bu ilginç buluşma, Bayram Cevher ile Mahsa’nın saklı defterlerini gün yüzüne çıkarır. Bayram ile geçmişte yaşadığı ilişkiyi öğrenen Süheyla, büyük yüzleşme için hazırlanır. Kerim ile Hüseyin’in büyük tedirginlikle karşıladığı bu haber, Cevher Ailesi’ni etkiledi.

Gündem haberlerinden, magazin haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.