Hayatını Kaybeden Usta Oyuncu Erdal Tosun'un İz Bırakan Dizi ve Filmleri

Usta oyuncu Erdal Tosun, bu sabah geçirdiği bir trafik kazası sonucu sevenlerini yasa boğdu. İşte usta oyuncunun her birinin hayatımıza renk kattığı dizi ve filmleri.

Yayınlanma:
Hayatını Kaybeden Usta Oyuncu Erdal Tosun'un İz Bırakan Dizi ve Filmleri

Sarıyer'in Büyükdere Caddesinde bulunan İl Jandarma Komutanlığı Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazasında ünlü oyuncu Erdal Tosun hayatını kaybetti.

Saat 06.30 sularında Sarıyer Büyükdere Caddesi İl Jandarma Komutanlığı Kavşağı'nda meydana gelen kazada edinilen bilgilere göre 34 EJ 8342 plakalı otomobil İl Jandarma Komutanlığı Kavşağına girerken , sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırıma çarptıktan sonra Levent yönüne giden sanatçı Erdal Tosun'un kullandığı 34 UJ 3409 otomobilin üzerine uçtu. Kaza sonucu Sanatçı Erdal Tosun, otomobil içerisinde sıkışarak hayatını kaybetti. Diğer otomobildeki sürücü ise kazadan yaralı bir şekilde kurtuldu.

Çevrede bulunanların ihbarı üzerine kaza yerine itfaiye ve polis ekipleri, otomobil içerisinde sıkışan Erdal Tosun'un cesedini kurtarmak için yoğun çaba sarf etti. Ekiplerinin yaklaşık yarım saat süren çalışmalarının ardından Tosun'un cansız bedeni otomobilden çıkartılarak ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Diğer yaralı sürücü ise Kağıthane Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle bir süre kapalı kalan Büyükdere Caddesi kaza yapan araçların kaldırılmasının ardından tekrar trafiğe açıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Erdal Tosun'un Oynadığı Filmler

Küçük Esnaf, Düğün Dernek 2: Sünnet, Kara Bela, Yapışık Kardeşler, Bana Masal Anlatma, Koğuş Akademisi, Çalgı Çengi, Çakallarla Dans, Vay Arkadaş, Pak Panter, Rina, Türkler Çıldırmış Olmalı, Neşeli Hayat, Sonsuz, Avanak Kuzenler, Süper Ajan K9, Maskeli Beşler: Kıbrıs, Kutsal Damacana, Eve Dönüş, İlk Aşk, 2006

Maskeli Beşler: Irak, Babam ve Oğlum, Organize İşler, Gönül Yarası, G.O.R.A., Vizontele Tuuba, Ömerçip, Vizontele, Güneş Yanıkları, Sokaktaki Adam, Alışırım, Temas, Alnımdaki Bıçak Yarası, Seyyar Kamil, Kadının Adı Yok (film), Mine, Karanfilli Naciye, 1984

Diziler

Kardeş Payı, Anasının Oğlu, İbreti Ailem, Üsküdar'a Giderken, Ramazan Güzeldir, Fesupanallah, Gönül Salıncağı, Felek Ne Demek?, Bir Demet Tiyatro, Naciye'yi Kim Sevmez, En İyi Arkadaşım, Ölümsüz Aşk, Esir Şehrin İnsanları, Havada Bulut, Azad, Yarım Elma, 5 Maymun Çetesi, Bir Demet Tiyatro.

5Haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.