Hayır Çıkacak Diyen AKAM Şirketi Kapatacak mı? (Kemal Özkiraz'dan Açıklama Geldi)

Yaptığı anketlerde hayır oylarının önde olduğunu söyleyen ve referandumdan evet çıkması durumunda şirketini kapatacağını söyleyen Kemal Özkiraz'dan beklenen son dakika açıklaması geldi. İşte o açıklama.

Yayınlanma:
Hayır Çıkacak Diyen AKAM Şirketi Kapatacak mı? (Kemal Özkiraz'dan Açıklama Geldi)

Referandum öncesi yaptığı açıklamada sandıktan Hayır çıkmaması durumunda şirketi kapatacaklarını ifade eden AKAM şirketinin sahibi Kemal Özkiraz'dan beklenen açıklama geldi.

Avrasya Kamuoyu Araştırmaları Merkezi(AKAM), referandum öncesinde yaptığı açıklamalarda hayır oylarının ciddi bir şekilde önde olduğunu, referanduma katılımın artması durumunda hayır oylarının rekor düzeye geleceğini söylemişti. Avrasya Kamuoyu Araştırmaları Merkezi(AKAM) şirketinin sahibi Kemal Özkiraz tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İtirazlar sonucu 'evet' sonucu değişmez ise hiç kıvırmadan şirketimi kapatacağım. Onursuzluk bana yakışmaz”

AKAM'ın Anket Sonuçları

Avrasya Kamuoyu Araştırmaları Merkezi(AKAM) şirketi, daha önce canlı yayında ve sosyal medya üzerinde yaptığı açıklamada evet oylarının anket sonucu yüzde . 46.25, hayır oranlarının ise yüzde 53.75 seviyesinde olduğunu belirtmişti. Öte yandan referanduma katılımın artması ile hayır oranlarının artacağı da iddia edildi. Ancak bu tahminler, bugün açıklanan referandum sonuçları ile tutarsız olduğunu gösterdi.

Diğer anket şirketlerinin referandum anketleri sonucu ve referandum sonucunu doğru tahmin eden anket şirketlerinin listesine gitmek için tıklayın.

Son dakika haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.