Helikopter Kazasında Balıkesir Bigadiçli Polis Memuru Ekrem Dereli Şehit Oldu

Tunceli'de meydana gelen helikopter kazasında 48 yaşındaki polis memuru Ekrem Dereli şehit oldu. Şehidin acı haberi Balıkesir'deki ailesine ulaştı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Helikopter Kazasında Balıkesir Bigadiçli Polis Memuru Ekrem Dereli Şehit Oldu

Tunceli'nin Pülümür ilçesi'nde meydana gelen kaza sonucu düşen helikopterde şehit olan polis memuru 48 yaşındaki Ekrem Dereli'nin acı haberi Balıkesir'deki baba ocağına ulaştı. Şehit haberi baba ocağına ateş düşürdü.

Pülümür'de düşen Sikorsky S-70 Blackhawk tipi helikopterde şehit olan 25 yıllık polis memuru Ekrem Dereli'nin Balıkesir'in Bigadiç ilçesinin kırsal Değirmenli Mahallesi'ndeki baba evine acı haber ulaştı. Oğlunun şehadet haberini alan İbrahim Dereli gözyaşlarına boğuldu. Evli ve iki çocuk babası olan şehit polis Dereli'nin annesi Fatma Dereli'nin de bir yıl önce yaşamını yitirdiği öğrenildi. Ailesinin dört çocuğundan biri olan Dereli'nin Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü emrinde görev yaparken bir yıl önce Tunceli'ye görevlendirildiği belirtildi.

son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, gelişmelerden, kamu haberlerinden ve daha fazlasında anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.