Hindistan Üretimi Sınıfta Kaldı! Apple Bu Durumdan Memnun Olmadı

İphone 14 üretimine başlayan Hindistan’ın bu girişimi Apple tarafından memnun kalınmamasına neden oldu. Apple standartlarının çok fazla alt seviyesinde kaldı.

Yayınlanma:
Hindistan Üretimi Sınıfta Kaldı! Apple Bu Durumdan Memnun Olmadı

Apple üretimleri Hindistan’da da başlarken üretimin Apple standartlarının altında kalması da, şirketin memnun kalmamasına neden oldu. Pandemi dönemiyle birlikte en çok etkilenen şirketlerin başında Apple yer alırken, olumsuz etkilerini ortadan kaldırmak amacıyla pek çok yerde üretimlerinin de hızlı şekilde yapılmasını sağlamak için gaza bastı. Pandemi dönemi ile ilgili yaşamış olduğu kayıplardan sonra teknoloji devi yeni bir karar aldı. Alınan yeni karar ile geçtiğimiz dönemde de Apple 14 seri üretimlerinin Hindistan’da yapılmasına karar verildi.

Her ne kadar Hindistan’da seri bir üretim sürecine geçiş yapılmış olsa da ne yazık ki üretimler beklenenin altında kalmasına neden oldu. Apple standartlarının altında bir üretim olmasından dolayı da şirketin bu durumdan memnun kalmamasına zemin hazırladı.

Apple 2025 Yılı İçin Plan Yapıyordu!

Apple tarafından gelecek yılları hedef alan pek çok stratejik planları bulunuyordu. Teknoloji devi geçtiğimiz yılın sonunda, İphone 14 üretimi yapma kararı almıştı. Hindistan’a da devredilen üretimlerde şirket planını yeniden gözden geçirme ihtiyacı duymaya başladı. Çünkü Çinli dev teknoloji şirketi, Hindistan üretimlerinden memnun kalmadığından dolayı yeniden bu süreci göz önünde bulundurma kararı almasına neden oldu. Hindistan’da üretime başlanan İphone 14 beklentiyi karşılamadı. Apple standartlarının çok altında olması da doğal olarak stratejik planların alt üst şekilde olmaya başlamasına neden oldu.

Yeni Karar Alınacak!

Apple hiç hesaba katmadığı ve adeta hüsrana uğramak durumunda olduğu planı sonrasında yeni bir karar alma durumu gündemde. Zaten Pandemi etkilerini üzerinden atmak için yoğun bir çaba sarf eden Apple, Hindistan’ın da üretimlerinden memnun kalmamasıyla yeni bir karar alma ihtiyacı duymasına neden oldu. Bundan sonra yeni bir karar durumu da ön plana çıkacak. Dev teknoloji şirketlerden biri olmayı başaran Apple, ne gibi bir karar alacak olduğuyla alakalı olarak henüz bir kesinlik durumu söz konusu değil.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.