Hint keneviri yetiştiren Adanalı'dan polise : "Sokakta torbacı bırakmadınız, ben de kendim yetiştiriyorum"

Adana'da düzenlenen operasyonda evinde hint keneviri yetiştiren kişi gözaltına alındı. Sorgusu alınan kişi, piyasada kaliteli malın kalmadığını, o yüzden kendisinin yetiştirdiğini söyledi. İşte detaylar ve yaşanan olay.

Yayınlanma:
Hint keneviri yetiştiren Adanalı'dan polise : "Sokakta torbacı bırakmadınız, ben de kendim yetiştiriyorum"

Adana'da polis ekipleri bir son dakika operasyonu düzenledi. Düzenlenen operasyonda bir evin çatı katında saksılarda yetiştirilen 2 bin 560 kök dişi hint keneviri ele geçirdi. Şüpheli olarak gözaltına alınan ev sahibi 53 yaşındaki İlhan Ükil ise bir birinden ilginç açıklamalarda bulundu. Ükil, "Sokakta torbacı kalmadı, olan malın da kalitesi düşük. Ben de kendim yetiştirip içiyorum" dedi.

Adana'nın Merkez Seyhan İlçesi'ne bağlı olan Yeşilyurt Mahallesi'nde bir evin çatı katında saksılar içerisinde uyuşturucu yetiştirildiği ihbarını alan Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri harekete geçti ve ihbarın alındığı eve operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda evde arama yapan polis ekipleri, 3 katlı binanın teras bölümünde saksılar içerisinde büyütülen dişi hint kenevirleri ele geçirdi. Narkotik dedektifleri, saksılardaki uyuşturucuları elleri ile tek tek sökerken, dişi hint kenevirinin sahibi İlhan Ükil de gözaltına alındı

Gözaltına alınarak Emniyete götürülen Ükil'in, ifadesi alındı. Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunda, şeker hastası olduğunu ileri sürüp, esrarı içmek için yetiştirdiğini ileri süren 53 yaşındaki İlhan Ükil, "O kadar çok operasyon yapılıyor ki, sokakta torbacı kalmadı. Olan malların da kalitesi düşük. Ben de kendim yetiştirip içmek için ektim. Satmıyorum" diye ifade verdi. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen İlhan Ükil, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Son dakika haberlerinden, Adana haberlerinden, yerel haberlerden, kamu haberlerinden, politika haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Adana

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.