Hitman 3 Freelancer Modu Fragmanı Paylaşıldı

Hitman 3 oyuncuları, 26 Ocak tarihinde gelecek olan Freelancer modunu ek bir ücret ödemeden alabilecek. Bu modda bütün kontrol oyuncularda olacak. Yayınlanan fragman ile oyuncular, kendilerini nelerin beklediğini görme fırsatı buldu.2016...

Yayınlanma:
Hitman 3 Freelancer Modu Fragmanı Paylaşıldı

Hitman 3 oyuncuları, 26 Ocak tarihinde gelecek olan Freelancer modunu ek bir ücret ödemeden alabilecek. Bu modda bütün kontrol oyuncularda olacak. Yayınlanan fragman ile oyuncular, kendilerini nelerin beklediğini görme fırsatı buldu.

2016 yılında yeniden yapılandırılan ve bir üçleme şeklinde sunulan Hitman, oyun severlerin büyük beğenisini kazanmıştı. Son olarak serinin son oyunu çıkmış ve oyun severlerin beğenisine sunulmuştu.

2023 yılında ise üçlemenin son oyunu için bir paket çıkacağı açıklandı. 26 Ocak günü çıkacak olan Freelancer Mode paket için geliştirici IO Interactive tarafından yeni bir fragman yayınlandı. Yayınlanan fragman, gelecek olan pakete dair önemli detaylar içeriyor.

Freelancer Mode 26 Ocak’ta Çıkacak

Gelecek olan bu paket ile birlikte oyun tam anlamıyla bir sandbox olacak gibi görünüyor. Bu modda görevlerden önce Ajan 47 ile birlikte görev planlaması yapılabilecek. İstenilen araç ve gereçler tercih edilebilecek. Herhangi bir yönerge verilmeyecek. Sadece hedef paylaşılacak.

https://www.youtube.com/watch?v=uuqqkpzV7lQ

Harita üzerindeki unsurlar sayesinde eylemleri hangi sırayla yapacağınızı belirleyebileceksiniz. Bunun yanında yine haritadaki NPC sivillerden çevre ve hedefe dair nesnelerle ilgili bilgi toplamak mümkün olacak. Gelen bu özellikler sayesinde kontrolün artık büyük ölçüde oyuncularda olacağı ifade ediliyor.

Hitman 3 oyununa sahip olanlar, bu paket için ek bir ücret ödemeyecek. Paketin ücretsiz bir şekilde sunulması ise ayrı bir güzellik olarak dikkat çekiyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.