Hızlı ve Öfkeli Serisinin Devam Filmi Vizyona Giriyor (Hızlı ve Öfkeli 8 Fragmanı ve Konusu)

Milyonlarca kişinin büyük bir merakla beklediği Hızlı ve Öfkeli serisinin devam filmi vizyona giriyor. İşte Hızlı ve Öfkeli 8 hakkında alınan son bilgiler, filmin konusu ve fragmanı.

Yayınlanma:
Hızlı ve Öfkeli Serisinin Devam Filmi Vizyona Giriyor (Hızlı ve Öfkeli 8 Fragmanı ve Konusu)

Dünya üzerinde milyonlar kişi tarafından büyük bir beğeni ile izlenen Hızlı ve Öfkeli serisinin yeni filmi yarın gösterime gidiyor.

Serinin devam filmi olan Hızlı ve Öfkeli 8 filmi, Türkiye'de 14 Nisan Cuma günü sinema salonlarındaki yerini alacak. Filmin sinemaya girmesi için ger sayımın sonuna gelinirken serinin sıkı takipçileri, filmin yenisinin konusunu araştırmaya başladı. İşte Hızlı ve Öfkeli serisinin vizyona girecek olan son filmi Hızlı ve Öfkeli 8'in konusu şu şekilde:

Senelerdir beraber çalışmakta olan ve adeta bir aile gibi olan ekibin beyni konumundaki Dominic Toretto (Vin Diesel), karısı Letty (Michelle Rodriguez) ile balayındayken gizemli Cipher'ın (Charlize Theron) saflarına katılarak en yakınındaki insanlara ihanet eder. Tam bir teknoloji dehası olan Cipher, ekip içinde gerçek bir kaos çıkarmak için Dım'u yanına çekmeyi başarır. Bu olay sonrasında büyük şok yaşayan ekip, olayın şokunu üzerinden atlatmaya çalışır. Daha sonra ise ekip, Cipher ve Dom'u durdurabilmek için eski düşmanları Deckard Shaw'un da (Jason Statham) yardımına ihtiyaç duyacaktır.

İşte Hızlı ve Öfkeli Serisinin yarın vizyona girecek olan son filminin fragmanı

Yönetmen ve Yapım Ekibi

Serinin devam filminin yönetmen koltuğunda, "İtalyan İşi", "Arabulucu" ve "Adalet Peşinde" gibi filmlerle adını duyduğumuz F. Gary Gray'nin oturduğu filmin ortak yapımcılığını ise Neal H. Moritz, Vin Diesel ve Michael Fottrell üstlendi.

Gündem haberleri için tıklayın

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.