Hızlı ve Öfkeli'den Yeni film Geliyor

Tüm zamanların en popüler film serilerinden biri olan Hızlı ve Öfkeli'den (The Fast and the Furious) yeni film geliyor. Sekiz filmle sinema tarihinin en uzun soluklu serilerinden biri olmayı başardı. Fast & Furious (Hızlı ve Öfkeli)’nin...

Yayınlanma:
Hızlı ve Öfkeli'den Yeni film Geliyor

Tüm zamanların en popüler film serilerinden biri olan Hızlı ve Öfkeli'den (The Fast and the Furious) yeni film geliyor. Sekiz filmle sinema tarihinin en uzun soluklu serilerinden biri olmayı başardı. Fast & Furious (Hızlı ve Öfkeli)’nin ilk spin-off (yan hikaye) projesinin başrollerinde ise Dwayne Johnson ve Jason Statham yer alacak.

Spin-off projesinin yönetmenliği ise Deadpool 2'ye imza atan David Leitch'in olacağı söyleniyor.

Universal Studios'un planları içinde olan ve henüz resmi adı açıklanmayan film, serinin önemli karakterlerinden Luke Hobbs (Dwayne Johnson) ve Deckard Shaw (Jason Statham)'ı bir araya getirecek.

Hızlı ve Öfkeli filminde Dominic karakterine hayat veren Vin Diesel'in ise devam filmin rol alıp almayacağı bilinmiyor.

 #

Serinin 6 filminde senaryosunu kaleme alan Chris Morgan da projeye dahil olan isimler arasında. Luke Hobbs karakteri ilk olarak 2011 yapımı Fast & Furious 5 de, Deckard Shaw ise 2013'te Fast & Furious 6 serisinde gözükmüştü.

Universal’dan yapılan açıklamaya göre, spin-off yapım 26 Temmuz 2019'da vizyona girecek. Bu sebeple Fast & Furious 9 filminin gösterim tarihi ise 10 Nisan 2020'ye ertelendi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.