Hizmet İş'ten flaş açıklama: Taşeron işçilerin kadroya alınmasında sona gelindi

Hizmet İş Sendikasından bir son dakika açıklaması geldi ve taşeron işçilerin kadroya alınmasında gelinen son durum kamuoyu ile paylaşıldı. İşte o açıklama ve detaylar.

Yayınlanma:
Hizmet İş'ten flaş açıklama: Taşeron işçilerin kadroya alınmasında sona gelindi

Son dakika açıklaması Hizmet İş Sendikasından geldi. Sendika Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir tarafından iftar programında yapılan açıklamada taşeron işçilerin kadroya alınmasında artık sona gelindiği ifade edildi.

Sendikalar tarafından düzenlenen iftar programına katılmak üzere Mersin'e gelen Özdemir, taşeron işçilerle buluştu. İftarını işçilerle birlikte açan Özdemir kadro müjdesi vererek, "4 yıl önce taşeron işçinin yüzüne kimse bakmazken, izinleri iptal edilirken, kıdem tazminatları girdi çıktı yapılıp silinirken, kimse bizleri adam yerine dahi koymazken şimdi sabah akşam taşeron konusu gündeme geliyor. Yaptığımız mücadelenin artık sonuna geldik. Pes etmek yok sonunda biz bu kadroyu alacağız başka çaresi yok. Öylede alacağız böylede bu kadroyu alacağız" dedi. Taşeron işçilerin kadroyu analarının ak sütü gibi hak ettiğini belirten Özdemir şöyle devam etti:

"Biz anamızın ak sütü gibi bu kadroyu hak ettik. Üzerimize düşen görevi yaptık. Şimdide kadro istiyoruz ama adam gibi kadro. Özel Sözleşmeli Personel statüsü gibi ne olduğu belli olmayan oyuncak işlerden değil. Ya işçi kadrosu yada 657 memur kadrosu istiyoruz. Taşeronlar artık ileriye dönük hayal kurabilir, evlenebilir bir araba alabilir. Şuan hiç kimse hayal dahi kuramıyor. 'Yarın ne olacağım, maaşım kaç lira olacak? Şirket değişince benim halim ne olacak?' endişelerine kapılmayacak. İnşallah kadroyla bunlara çözüm bulacağız. Kesinlikle hayal kırıklığına kapılmayın bu işin peşini bırakmayacağız."

Taşerona kadro konusunda son gelişmeler için lütfen tıklayın

Taşerona kadro haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber’i sosyal ağlardan takip edebilirsiniz.

Facebook Sayfası için TIKLAYINFacebook Grubu için TIKLAYIN

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.