Hogwarts Legacy Oynanışı İle İlgili Yeni Detaylar Geldi

Uzun zamandır merakla beklenen ve yüksek kalitede olacağı tahmin edilen Hogwarts Legacy ile ilgili yeni detaylar çıkmaya devam ediyor. Ortaya çıkan yeni detaylar, çoklu platform desteği ve kayıt sistemi ile ilgili. Oyunda kayıtlar...

Yayınlanma:
Hogwarts Legacy Oynanışı İle İlgili Yeni Detaylar Geldi

Uzun zamandır merakla beklenen ve yüksek kalitede olacağı tahmin edilen Hogwarts Legacy ile ilgili yeni detaylar çıkmaya devam ediyor. Ortaya çıkan yeni detaylar, çoklu platform desteği ve kayıt sistemi ile ilgili. Oyunda kayıtlar için çapraz platform desteği olmadığı ifade edildi.

Son dönemlerin en fazla konuşulan yapımlarından olan ve oyun dünyasına damga vurması beklenen Hogwarts Legacy hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Ortaya çıkan detaylar, oyunu aynı cihazda oynayacak kişiler için oldukça sevindirici.

Kayıt Sistemi ile İlgili Güzel Detaylar Ortaya Çıktı

Hogwarts Legacy, oyunu aynı cihazdan oynayanları sevindirecek detaylara sahip. Oyunu arkadaşlarınız veya aile üyelerinizle aynı cihazdan oynayacaksanız, kaydınızı korumak için kendi profilinizi oluşturmanız gerekmeyecek.

Hogwarts Legacy detaylar

Oyundaki kayıt sistemi, dört farklı slota kadar izin veriyor. WB Games tarafından oyunun birden fazla karakter yuvasına sahip olacağı açıklandı. Twitter’dan bir soruya verilen cevap ile bu detay ortaya çıktı.

Bir Twitter kullanıcısı, kardeşiyle aynı PC’de oyunu oynamaları durumunda farklı kayıt slotlarının bulunup bulunmadığını sordu. Soruya verilen cevapta ise 4 farklı slot olduğu ifade edildi.

Bunun haricinde her yeni karakter için iki farklı kaydetme işlevine ve yuvasına sahip olunacağı da belirtildi. 5 otomatik kaydetme slotu ve 10 oyuncu için manuel kaydetme yuvası olduğu da açıklamalara eklendi. Böylece kayıt konusunda, oyuncuların herhangi bir engel yaşamayacakları anlaşıldı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.