Hogwarts Legacy Sistem Gereksinimleri 4K İçin Kaç GB?

Hogwarts Legacy’yi 4K’da oynamak isteyenlerin en az 60 bin TL’lik bir bilgisayara sahip olması gerektiği ifade edildi. Gerekli olan sistem gereksinimlerini karşılayan bilgisayarların 60 bin TL’den başlaması, oyun severler açısından...

Yayınlanma:
Hogwarts Legacy Sistem Gereksinimleri 4K İçin Kaç GB?

Hogwarts Legacy’yi 4K’da oynamak isteyenlerin en az 60 bin TL’lik bir bilgisayara sahip olması gerektiği ifade edildi. Gerekli olan sistem gereksinimlerini karşılayan bilgisayarların 60 bin TL’den başlaması, oyun severler açısından ciddi bir hayal kırıklığı oldu.

Hogwarts Legacy, uzun zamandır heyecanla beklenen bir oyun ve çıkmasına sadece 1 ay gibi kısa bir süre kaldı. Sürenin azalması ile birlikte oyuna dair farklı detaylar paylaşılmaya devam ediyor. Paylaşılan bilgilerden biri de 4K için sistem gereksinimleri oldu.

Oyundan farklı bir keyif almak için yüksek çözünürlükte oynamanız gerekiyor. 4K, bu noktadaki en önemli seçenek. Ancak bunun için gerçekten güçlü bir bilgisayara sahip olmak gerekiyor. 4K için açıklanan sistem gereksinimleri, birçok oyuncu için hayal kırıklığı oldu.

4K Hogwarts Legacy Sistem Gereksinimleri

Oyun için açıklanan 4K sistem gereksinimleri, oyun severleri üzdü. Böylesine bir sisteme sahip olan oyuncu sayısının çok fazla olmadığı düşünülüyor. Söz konusu gereksinimler şu şekilde:

  • İşletim sistemi: 64 bit Windows 10
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 5800 veya Intel Core i7 10700K (3.80 GHz)
  • RAM: 32 GB
  • GPU: AMD Radeon RX 7900 / 29,000 veya NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti
  • DirectX: DX 12
  • Depolama: 85 GB HDD (Ultra-Quality ayarlar için SSD)

Bu özelliklere sahip bir bilgisayarı toplamak için en az 60 bin TL’yi gözden çıkarmanız gerekiyor.

Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy Kaç GB?

Hogwarts Legacy oyununu bilgisayarınızda yüksek ayarlarda oynayabilmek için 85 GB kullanılabilir boş disk alanı bulundurmanız gerekiyor. Kaç GB RAM sorusunun net yanıtı ise sorunsuz, Hogwarts Legacy sistem gereksinimleri kapsamında akıcı bir oyun deneyimi için tam 32 GB RAM olarak kabul ediliyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.