Hollywood Yapımı Spectral Filminde Gizli Figür 'Cumhurbaşkanı Erdoğan' Tartışması

Holywood yapımı bir filmde gizlenmiş düşman olarak gösterilen suretin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın suretine benzediği iddiası gündeme bomba gibi düştü. İşte filmdeki o sahne.

Yayınlanma:
Hollywood Yapımı Spectral Filminde Gizli Figür 'Cumhurbaşkanı Erdoğan' Tartışması

Trt ekranlarında yayımlanan Gündem Ötesi programında flaş bir iddia ortaya atıldı.

Pelin Çift tarafından hazırlanıp sunulan Günde Ötesi programında Hollywood yapımı Spectral adlı film ile ilgili ilgili ilginç bir detay izleyici ile paylaşıldı. Filmin bir sahnesinde yer alan bir sahneden beliren suretin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı andırdığı iddia edildi.

Trt ekranlarında yayımlanan Gündem Ötesi programında, Hollywood yapımı filmde yer alan bir detay gözlerden kaçmadı. Filmin 96. dakikasındaki sahnede Amerika Birleşikk Devletleri tarafından yok edilen düşman figürü gösteriliyor. Gösterilen düşman figürü aşağıdaki gibi yer almaktadır.

Filmin Konusu

Amerikan Sineması Hollywood yapımı filmde ABD askerleri, sorunlar yaşamakta oldukları o düşman ülkeyi işgal etmek için birçok plan hazırlıyor. Ama filmde söz konusu ülkede görülmedik ilginç bir düşmanla savaşıyorlar. Filmde düşman ancak elektronik cihazlarla görülebilen bir düşman olarak karşımıza çıkıyor. Söz konusu düşmanın görülmesi için de elektromanyetik silahlar kullanıyor ve düşmanlarını görüntüleniyor. En sonunda bu görünmez düşmanların hepsini öldürüyor. İşte o sırada görünmez düşmanın görüntüsü beliriyor. Tam 12 saniye sürüyor bu sahne.

İşte O Sahne

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.