Honor Magic 5 Pro Yeni Tasarımıyla Göz Kamaştırıyor!

Honor Magic 5 pro yenilenen tasarımıyla karşımızda. Üstelik eski tasarımına oranla daha etkileyici bir görünüm sunuyor.

Yayınlanma:
Honor Magic 5 Pro Yeni Tasarımıyla Göz Kamaştırıyor!

Honor Magic 5 serisinin nasıl bir performans, tasarımla teknoloji piyasasında yer alacak olduğu merak edilen konuların başında yer alıyordu. Çünkü piyasaya yeni bir telefon sunulacak olduğundan dolayı doğal olarak üstün özelliklere sahip olması da teknoloji severler açısından bir hayli önem arz eden konuların başında yer alıyor. Honor Magic’te tüm bunları sağlayacak, teknik kapasitesi ile kullanıcıların yüzünü güldürmeyi başaracak yeni teknoloji harikası olarak öne çıkacak.

Honor Magic 5 Pro Performans Test Yapıldı!

Yeni bir teknoloji ürünü olduğu zaman performans testine sokularak nasıl bir özellikler sunacak olduğu da merak edilenler arasında yer alır. Honor Magic 5 serisine göz atıldığı zaman beklentileri karşılayacak özelliklere sahip olduğu da fark ediliyor. Kullanıcıları sevindirecek üstün bir özelliklere sahip olmasından dolayı cihazı kullanırken olumsuz durumlarla karşı karşıya kalmayacaksınız. Cihazın gücünü 4nm teknolojisinden aldığını ve Snapdragon 8 gen 2 işlemciye sahip olduğunu söylemek mümkün.

Cihazın işlemci ile ilgili özelliklerinin nasıl olduğuna bakıldığında 3.3 GHZ özelliğine sahip olduğunu söylemek mümkün. Aynı zamanda dört adet şeklinde olmak üzere 2.8 GHZ kapasiteye sahip yanı bulunuyor.

Honor Magic Pro 5 8.8 İnçle Geliyor!

Honor Magic Pro 5 ekran özelliğinin nasıl olduğu da bir başka önem arz eden detaylar arasında yer alırken, 8.8 inç büyüklüğünde gelecek olduğunu belirtmeliyiz. Böylelikle hem büyük hem de estetik tasarımlara yer verilmiş olan ekran isteyenler Honor Magic Pro 5 kullanımına başvurabilir.

Cihazın diğer yandan 120 HZ yenileme hızına sahip olması da bir başka dikkat çeken yanlarından biri. OLED LTPO ekranıyla hazırlanmış olan 5 serisini kullanıcılar fazlasıyla sevecek. Böylelikle yeni bir üstün teknolojiyle daha tanışma fırsatına sahip olmaya başlayacak. Onlardan biri olarak Honor Magic Pro 5 serisinin olduğunu söylemek mümkün. Göz kamaştıran birbirinden güzel yanlarıyla da mutlu etmeyi başaracak yeni bir model.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.