House of Cards 5. sezon yeni tanıtım videosu yayınlandı

Merakla beklenen House of Cards yeni sezon için geri sayım devam ederken yeni bir tanıtım yayınlandı. İşte yayınlanan yeni sezon tanıtımı.

Yayınlanma:
House of Cards 5. sezon yeni tanıtım videosu yayınlandı

House of Cards'ın büyük heyecan uyandıran yeni sezon ilk tanıtımı yapıldı. Yakın zamanda izleyici karşısına çıkacak olan dizinin tanıtımları yayınlanırken sabırsız bekleyiş devam ediyor. Son olarak ise bir tanıtım daha yapıldı.

Amerika'daki siyasi hayatı farklı bir tarz ile ele alan House of Cards, Netflix'in en sezilen yapımları arasında olmayı sürdürüyor. Sevilen ve büyük bir ilgi ile takip edilen dizinin başrollerinde Kevin Spacey ve Robin Wright rol alıyor.

Büyük bir merakla beklenen yeni sezonda Frank Underwood'un büyük çabalar ve gayretler sonucunda mücadelesini kazanarak devam ettiği görülüyor.

Siyasetin arka planında yaşanan veya yaşanması beklenen olayları anlatan Netflix'in House of Cards dizisi, Türkiye'de Netflix üzerinden izlenemiyor. Dizi, Netflix daha önce dünya geneline hizmet vermediği dönemde Digitürk'e satmıştı. House of Cards'un yayınlanacak olan yeni sezonunu izlemek için Netflix üyesi olmak yeterli olmuyor. House of Cards’ı televizyonda izlemek isteyenlerin Digiturk üyesi olması gerekmektedir.

İşte yayınlanan yeni sezon son tanıtımı

Son dakika haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.