House of the Dragon Geliyor

The Game of Thrones dizisi tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine sahip son dönemlerin en ilgi çekin yapımlarından biridir.8 Sezon boyunca izleyicisini muhteşem bir atmosferin içerisinde tutmuş olan dizi 19 Mayıs 2019 tarihinde son...

Yayınlanma:
House of the Dragon Geliyor

The Game of Thrones dizisi tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine sahip son dönemlerin en ilgi çekin yapımlarından biridir.

8 Sezon boyunca izleyicisini muhteşem bir atmosferin içerisinde tutmuş olan dizi 19 Mayıs 2019 tarihinde son bölümü yayınlanmış ve ekranlara veda etmiştir.

Ancak Game Of Thrones hayranları için mutlu bir haber Amerikanın HBO  kanalından geldi.

Dizinin yapımcıları ve yazarı George R.R. Martin 2022 Yılında Game of Thrones evreninde geçecek olan House of The Dragon ( Ejderha Evi)  dizinin başlayacağını duyurdular.

The House of the Dragon dizisi hakkında şuan için ünlü oyuncu Naomi Watts'ın oynayacağı gelen duyumlar arasında.

The Game Of Thrones

The Game Of Thrones dizisi Amerikalı yazar George R.R. Martin'in Türkçeye Buz ve Ateşin Şarkısı adıyla çevrilen çok sevilen bir kitap uyarlamasıdır.

Dizinin ilk dört sezonu birebir kitaplardan uyarlama olduğu halde 5. sezondan itibaren yazarlar Gerorge Martinile ortak bir şekilde diğer sezonları kaleme almışlardır. 8 Sezon Ekranlarda yayınlanan dizinin baş rollerinde  Emilia Clarke, Peter Dinklage, Kit Harington oynamıştır.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.