HSYK Eski Genel Sekreteri Muaffer Bayram Sahte Kimlikle Yakalandı

Hakkında FETÖ'den yakalama kararı olan HSYK eski Genel Sekreteri Muzaffer Bayram, Malatya'da sahte kimlikle yakalandı.

Yayınlanma:
HSYK Eski Genel Sekreteri Muaffer Bayram Sahte Kimlikle Yakalandı

17-25 Aralık operasyonlar ve 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında başlatılan FETÖ soruşturması kapsamında, hakkında yakalama kararı bulunan HSYK eski Genel Sekreteri Muzaffer Bayram yakalandı.

Malatya'da güvenlik güçleri tarafından yapılan yol kontrolü sırasında durdurulan bir araçta yapılan kimlik kontrolü sırasında, araç sahibinin sahte kimlik kullandığı ortaya çıktı. Sahte kimlikle yakalanan şüpheli, gözaltına alındı ve sorgusu yapılmak üzere emniyet götürüldü. Emniyete götürülen şüphelinin, yapılan incelemeler sonucunda, FETÖ soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu eski Genel Sekreteri Muzaffer Bayram olduğu ortaya çıktı. Sahte kimlikle yakalanan Muzaffer Bayram, sorgusu alınmak üzere sağlık kontrolünden geçirilerek Emniyet Müdürlüğüne sevk edildi.

FETÖ'den Tutuklanan Albay Ölü Bulundu

FETÖ'ye yönelik sürüdürülen soruşturma kapsamında TSK'dan ihraç edilen ve hakkında örgüt bağlantısı olduğu nedeniyle gözaltı kararı alınan ve düzenlenen operasyonlarla gözaltına alınıp tutuklanan Jandarma Bölge Komutanlığı Kurmay Başkanı Albay İrfan Kızılarslan, tutuklanarak konulduğu cezaevinde bugün ölü olarak bulundu.

15 Temmuz gecesi gerçekleşen, emniyet ekipleri ile halkın dik ve omuz omuza duruşu sayesinde bertaraf edilen darbe girişimini düzenleyen Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY)'na yönelik soruşturmalar sürüyor. Bu soruşturmalar kapsamında meslekte ihraç edilen ve ihraç edildikten sonra gözaltına alınarak tutuklanan Jandarma Bölge Komutanlığı Kurmay Başkanı Albay İrfan Kızılarslan, Tokat T Tipi Çamlıbel Cezevine konuldu. Cezaevine sevk edilen İrfan Kızılarslan, bugün sabah saatlerinde, cezaevi görevlileri tarafından yapılan rutin kontrolde ölü olarak bulundu.

Koğuşta ölü olarak bulunan Albay'ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Tokat Devlet Hastanesine kaldırıldı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.