Huawei Katlanabilir Mate X3 Modeli Uydu Bağlantısı Özelliği İle Gelebilir

Huawei tarafından duyurulan yeni katlanabilir telefon modeli olan Mate X3’ün şaşırtan özelliklerle gelebileceği iddia edildi. Sızıntılar doğru çıkarsa, Mate X3 modelinde uydu bağlantısı olacak. Böylece telefon çekmiyorken...

Yayınlanma:
Huawei Katlanabilir Mate X3 Modeli Uydu Bağlantısı Özelliği İle Gelebilir

Huawei tarafından duyurulan yeni katlanabilir telefon modeli olan Mate X3’ün şaşırtan özelliklerle gelebileceği iddia edildi. Sızıntılar doğru çıkarsa, Mate X3 modelinde uydu bağlantısı olacak. Böylece telefon çekmiyorken dahi sesli mesaj gönderilebilecek.

Huawei, akıllı telefonlar konusunda dünyadaki en önemli markalardan biri. Her ne kadar ABD ve Google ile bazı sorunlar yaşasa ve ciddi darbeler alsa da, bu alanda varlığını devam ettiriyor.

Şirket, yakın zamanda yeni katlanabilir modelini açıklayacak. Mate X3 modeli, uzun zamandır heyecanla bekleniyordu. Bu heyecanı arttıracak bir iddia atıldı. Atılan iddialar, telefonun piyasaya sürülüş tarihi hakkında bilgi verdiği gibi, beklenmeyen özelliklerle gelebileceğini de gösterdi.

Mate X3 Uydu Bağlantısı Özelliğine Sahip Olabilir

Telefon hakkındaki sızıntı haberlere göre, yeni telefonun tanıtımı P60 serisinden önce yapılacak. Daha önceki iddialarda P60 serisinin Mart ayında tanıtılacağı iddia edilmişti. Dolayısıyla bu iddianın doğru çıkması durumunda Mate X3, Ocak ayının sonu veya Şubat ayı içerisinde tanıtılacak.

huawei mate x3 uydu bağlantısı

Bir diğer iddia ise kullanıcıları daha fazla heyecanlandıracak. İddiaya göre yeni katlanabilir modelde, yeni nesil uydu bağlantısı özelliği olacak. Uydu bağlantısı özelliği ile mesaj atma ve alma imkanı olduğu biliniyordu. Bu modelde ise farklı olarak sesli mesaj da gönderilebileceği iddia edildi.

İddiaların ne kadarının doğru çıkacağını henüz söylemek çok zor olsa da, Huawei’nin çok önemli özelliklere sahip yeni bir modeli piyasaya süreceği bir gerçek.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.