Katlanabilir telefon Huawei Mate X3 uydu bağlantısına sahip olacak

Huawei, bir süredir yeni model katlanır akıllı telefonu Huawei Mate X3 üzerinde çalışma yapıyor. Yeni modelin Aralık 2022'de piyasaya sürülmesi bekleniyordu, ancak şirket yeni ürününü henüz tanıtmadı. Cihazın tanıtım tarihi...

Yayınlanma:
Katlanabilir telefon Huawei Mate X3 uydu bağlantısına sahip olacak

Huawei, bir süredir yeni model katlanır akıllı telefonu Huawei Mate X3 üzerinde çalışma yapıyor. Yeni modelin Aralık 2022'de piyasaya sürülmesi bekleniyordu, ancak şirket yeni ürününü henüz tanıtmadı. Cihazın tanıtım tarihi resmi olarak henüz açıklanmadı, ancak şirketin bir diğer akıllı telefon modeli olan Huawei P60 serisinden önce tanıtılması tahmin ediliyor. Şirket, P60 model serisini muhtemelen Mart ayında kullanıcılara tanıtacak. Bu nedenle, Mart'tan önce Huawei Mate X3 tanıtımı oldukça olası.

Cihaz ile ilgili ortaya çıkan sızıntılarda, Huawei Mate X3'ün Snapdragon 8 Gen 2 4G yonga setine sahip olacağı söylenmişti. Ayrıca, bir diğer sızıntıya göre ise cihaz, Samsung Galaxy Z Fold 4 gibi yatay katlanabilir bir ekrana sahip olacak. Tüm bu sızıntılar dışında yeni bir bilgi daha ortaya çıktı.

Ortaya sızdırılan yeni bilgiye göre, Huawei Mate X3, tıpkı Mate 50 serisi cep telefonlarında olduğu gibi uydu iletişim sistemine sahip olacak. Huawei Mate X3, doğrudan uydu ağını kullanarak kısa mesaj iletmesine ve almasına izin verecek bir sisteme sahip olacak. Hatta, Mate 50 serisinden farklı olarak, yeni katlanır cihaz sesli mesaj desteği de sağlayacak. 

Tüm akıllı telefon markaları, uydu iletişimi özelliğini cihazlarına getirmeye çalışıyor. Son olarak Apple'ın iPhone 14 serisinde görülen bu özellik, 1 Şubat'ta tanıtılacak olan Galaxy S23 Ultra'da da görülecek. 

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.