Hüseyin Sözlü'nün ' #AdanadaDenizVar ' Paylaşımı Twitter'da Gündem Oldu

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Hüseyin Sözlü'nün paylaşımı sosyal medya üzerinde gündem oldu. İşte Sözlü'nün o paylaşımı.

Yayınlanma:
Hüseyin Sözlü'nün ' #AdanadaDenizVar ' Paylaşımı Twitter'da Gündem Oldu

Ramazan ayı içerisinde yayımladığı karpuz videosuyla sosyal medya üzerinde çokça konuşulan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Hüseyin Sözlü, bu defa da twitter hesabı üzerinden çok konuşulacak bir paylaşım yaptı. Başkan Sözlü, yaptığı 'AdanadaDenizVar Annnaaa' paylaşımıyla gündeme oturdu.

Yaz aylarının gelmesi ile Adana'da termometrelerde görülen hava sıcaklığı giderek artarken deniz sezonu da açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün  'AdanadaDeniz Var" hashtag  ile sosyal medyada paylaştığı twit, kısa süre içinde gündem oluşturdu. Başkan Sözlü'nün şahsi sosyal medya hesabının yanı sıra Adana Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabından bir reklam filminde 'Ankara'da deniz yok Anna' diyen Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu'ndan esinlenerek yaptığı 'AdanadaDenizVar Annnaaa' paylaşımı ise hem güldürdü hem de Adana'nın da bir deniz kenti olduğunu herkese hatırlattı.

İşte Başkan Sözlü'nün O Paylaşımı

Termometreler 47 Dereceyi Gösteriyor

Adana'da hava sıcaklığı gölgede 41 derece olurken, parklardaki termometreler güneşte 47 derece sıcaklığı gösterdi.

Yüksek nem oranıyla birlikte hissedilen sıcaklığın oldukça yükseldiği kentte, dışarıya çıkan vatandaşlar daha çok serin ve gölge yerleri tercih etti. Kent merkezindeki Atatürk Parkı'nda vatandaşlar, ağaç gölgelerinde serinlemeye çalıştı. Bazı vatandaşlar serinlik için park görevlilerinin kullandığı sulama hortumu yardımıyla el, yüz ve başlarını yıkadı. Adana'da sıcakların çarşamba gününe dek mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bekleniyor.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Adana

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.