Hyundai Grand i10 NIOS piyasaya tanıtıldı

Güney Koreli otomotiv üreticisi olan Hyundai, Grand i10 NIOS model yeni arabasını piyasaya sürdü. Ayrıca üretici yakında piyasaya sürülecek olan Grand i10 Aura model arabasını da duyurdu.Hyundai'nin yeni model arabası Grand i10...

Yayınlanma:
Hyundai Grand i10 NIOS piyasaya tanıtıldı

Güney Koreli otomotiv üreticisi olan Hyundai, Grand i10 NIOS model yeni arabasını piyasaya sürdü. Ayrıca üretici yakında piyasaya sürülecek olan Grand i10 Aura model arabasını da duyurdu.

Hyundai'nin yeni model arabası Grand i10 NIOS, cesur ve şık tasarımını başka hiçbir araçta olmadığı kadar akıllı ve yenilikçi bir teknolojiyle birleştiriyor. En çağdaş tasarıma sahip otomobil, şirketin en iyi fırsat olduğunu iddia ettiği akıllı telefon bağlantısına sahip 20,25 c uzunluğunda bir dokunmatik ekrana sahip. Dokunmatik Ekranlı Bilgi-Eğlence sistemiyle sunulan Hyundai Grand i10 NIOS sekiz farklı renkte kullanıcılara sunuldu. Fiery Red, Spark Green, Polar White, Aqua Teal, Typhoon Silver, Titan Grey, Spark Green ve Polar White renkleriyle çok sayıda seçenek sunuyor. 

Yeni model araba, benzersiz bumerang şeklindeki LED DRL'leri ve krom surround projektör sis lambaları sayesinde daha geniş bir görünüme sahip. Ön tasarımda, siyah radyatör ızgarası, şık LED DRL'ler ve projektör farları ile öne çıkıyor. Ayrıca otomobilin dışında DRL'ler (gündüz çalışan LED teknolojisi) ve tavan rayları bulunuyor. 

Hyundai Grand i10 NIOS, olağanüstü derecede geniş bir kullanım alanı sunuyor ve kullanılan renk kombinasyonlarıyla avantaj sağlıyor. İç mekan tasarım, çift tonlu gri renkli iç kısımlar yeşil renkli eklerle donatıldı. Farklı olarak siyah renkli iç kısımlar kırmızı eklerle donatılarak net bir tasarım ortaya çıktı. 

Hyundai Grand i10 NIOS, otomatikleştirilmiş manuel geçiş ve manuel geçişe sahip 1.2 litrelik bir benzinli motora sahip. Araçta 6 adet hava yastığı, yokuş destek kontrolü, DVRM (sürücü arka görüş monitörü) ve elektronik denge kontrolü bulunuyor. 3.5 inç'lik çoklu bilgi ekranındaki hız göstergesiyle kullanım rahatlığını artırıyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.