Hyundai İ10 Görücüde! Şık Tasarımıyla Dikkat Çekiyor

Hyunda i10 görüceye çıktı. Hyundai10 şık tasarımıyla araç pazarının en önemli modellerinden biri olmayı başaracağa benziyor.

Yayınlanma:
Hyundai İ10 Görücüde! Şık Tasarımıyla Dikkat Çekiyor

Hyundai İzmit fabrikasında üretimi yapılarak görücüye çıkan Hyundai10’na ilgi çok fazla. Hyundai, Avrupa’da yüksek satış rakamlarına ulaşmayı hedeflerken Hyundai10 yeni makyajlı modelinin tanıtımına yer verdi.Üst segmentlerle hazırlanmış olan modelin spotif bir duruş sergilemesi, araç sahiplerini memnun edecek detaylarından biri olacak. Cesur bir izlenim ortaya koyan Hyundai İ10, sportifliği seven müşterilerine ayrı bir şıklık sunmayı başarıyor.

Aracın diğer yandan toplamda dokuz gövde rengine sahip olması,mavi ve mor karışımı renklerinin baskın şekilde hazırlanması görsel şıklığı ön plana koymayı başarıyor. Otomobilin ön lambaları, gündüz ve gece sürüş farlarında da yenileme yapıldı. Böylelikle hem gece hem de gündüz kullanımı aktif hale getirilmeye başlanmış olacak.

acele-eden-ucuza-kapatacak-carsi-pazar-karisti-300-bin-tlye-sifir-kilometre-otomobil-icin-firsati1.jpeg

Hyundai i10 Üstün Özellikleri İle Geliyor!

Hyundaii10 üstün özellikleri ile gelmeye hazırlanıyor. Etkileyici yanlarıyla göz kamaştıran Hyundai İ10, standart 4.2 inç LCD göstergeye sahip. Aracın modelinde aynı zamanda USB-C tipi bağlantılar mevcut. 4G ağına dayalı bir model olmayı başaran Hyundai 10, yüksek motor hacmiyle kullanıcıların rahat kullanmasına imkan tanıyacak. Over The Air harita güncellemeleriyle dikkat çeken bir alanlara sahip.

8 İnç Multimedya ekranı, sesli video navigasyon özelliği,kablosuz şarj cihazı, telematik güncellemesi araçta öne çıkan en güzel detaylar arasında yer alıyor. FCA detayı, aracın ön kısmında yer alırken kazaların tespit edilmesini sağlamaya yardımcı olacak. Böylelikle olası bir kaza ortamıyla karşı karşıya kalmayarak, daha güvenli bir sürüş imkanlarından yararlanma şansına sahip olabilirsiniz. Avrupalı sürücülerin rahat edebileceği konforlulukta tasarlanan Hyundai İ10, kullanıcı beklentilerine yanıt bulacağı bir model olmayı başarıyor. İki kademeli bagaj panelinden, tek elle koltuk katlama işlemlerine kadar birçok özel detayların yer alması da modelin kusursuz taraflarını bir kez daha ortaya koymayı başarıyor.

Hyundai İ10 Fiyat Ne Kadar Olacak?

Hyundai İ10 İzmit’teki fabrikada üretimleri gerçekleştirilirken yakın zaman içerisinde piyasada yer almaya başlayacak modellerden biri olacak. Fiyatının ne kadar olduğuna bakıldığında net bir bilgi henüz paylaşılmadı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.