Hyundai Kona Dikkatleri Üzerine Çekiyor! Üst Düzey Güvenlik ve Yüksek Teknoloji Sunuluyor!

Tamamen güncellenen Hyundai Kona, Hyundai'ye göre artık daha fazla konfor ve daha büyük bir yaşam alanı sağlıyor.

Yayınlanma:
Hyundai Kona Dikkatleri Üzerine Çekiyor! Üst Düzey Güvenlik ve Yüksek Teknoloji Sunuluyor!

Güncellenen Kona, içten yanmalı benzinli motor, tamamen elektrikli (EV) ve hibrit elektrikli (HEV) dahil olmak üzere çeşitli aktarma organı seçeneklerine sahiptir. Fütüristik görünümüyle dikkat çeken Hyundai Kona, markanın elektrifikasyon stratejisini etkili bir şekilde yansıtırken, premium hissini artırarak üst sınıf bir otomobil görünümü veriyor.

Tasarımı Oldukça Dikkat Çekiyor

Benzinli ve hibrit araçlar için seçenekler, elektrikli modelin çeşitli tasarım özelliklerini sunar. Ön tampondaki radyatör ızgarası ayırt edici ve üç boyutlu bir tasarıma sahip. Benzinli ve hibrit modellerde bulunan siyah çamurluk balataları dikkat çekiyor ve tasarıma vurgu katıyor. Kona Hybrid, üst ve alt aktif kanat profilleri sayesinde benzinli versiyondan daha yüksek sürtünme katsayısına sahiptir. Sportif görünümünü güçlendiren kanat şeklindeki tamponu, çift susturucusu ve gümüşe boyanmış yan etekleri ile daha agresif bir tavır sergileyen N Line donanım seçeneği, performanstan ilham alarak daha sönük bir yaklaşım benimsiyor.

610a754186b24420a4aeb517.webp

19 inç N Line özel alaşım jantlar ve siyah tavan, bu spesifikasyon için ek seçeneklerdir. İçeride N Line için özel olarak üretilmiş metal pedallar ve N amblemini taşıyan vites kolu yer alıyor. Yeni Kona'nın içi daha geniş ve daha uyarlanabilir, yolcu konforunu artırıyor ve kolay yüklemeyi kolaylaştırıyor. Önceki nesle göre 60 mm daha uzun dingil mesafesi, 77 mm daha uzun diz mesafesi ve ikinci sıra koltuklarda 11 mm daha fazla baş mesafesi ile Kona, aynı zamanda sınıfının en iyisi yaşam alanını da sunuyor.

2021-hyundai-kona-electric-4-1.jpeg

Yeni Teknolojiler ile Daha Fazla Konfor Sunuluyor

Yeni nesil Kona’nın bakım ve sistem güncellemeleri, Over-the-Air (OTA) yazılım teknolojisi sayesinde elektronik ortamda gerçekleştiriliyor. Ortam ışığı, periyodik bakım ve yeni özellikler, OTA güncellemeleri tarafından da destekleniyor. Özelleştirilebilir akıllı elektrikli bagaj kapağı, müşteriler için ek bir kolaylık sunuyor. Sürücüler bagaj kapağının açılma yüksekliğini ve hızını bilgi-eğlence sistemi ekranından yapabiliyor. Ayrıca kullanıcılar, bagaj kapağının tercih edilen yüksekliğini, kapatma düğmesine üç saniye boyunca basarak ayarlayabiliyor. KONA'nın koltuk konumu ayarları için de entegre bellek sistemi kullanılıyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.