İBB İSPER Personel Alımını Başlattı! Toplamda 207 Personel Alınacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin de birçok pozisyonda olmak üzere personel alımları yapılmaya başlanıyor. Personel yönetim departmanına 207 personel alımı yapılacak olduğu duyuruldu.

Yayınlanma:
İBB İSPER Personel Alımını Başlattı! Toplamda 207 Personel Alınacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel yönetim departmanına personel alımı yapacak olduğunu açıkladı. Belediye tarafından personele ilişkin beyanda, 207 personel alımı olacağı da söylendi. Türkiye İş Kurumu aracılığı ile İstanbul Büyükşehir Belediyesinin alım yapacak olduğunun duyurusu yapıldı. Bunu duyan adaylar, 207 personel alımında kurum tarafından nasıl koşulların beyan edildiğinin araştırmasına başladığını söylemek mümkün.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSPER Bünyesinde Alım Yapacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi alımlarını İSPER bünyesine yapacak. Açık tespiti yapıldıktan sonra personel alımlarının yapılacağını belirten kurumda kişi sayısı, başvuru tarihi ve aynı zamanda da başvuru yapacak kişiler için nasıl şartlara yer verilecek olduğunu açıkça belirtti. Kurum tarafından toplamda 207 personelin alınacak olduğunun ifade edilmesinden sonra personel olarak çalışmak isteyenlerde şartların neler olduğuna dair bir an önce sorgulamalarını yapmaya başladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi alımlarını İSPER’e yapacak olduğunu belirttikten sonra alım yapılacak kadrolarda belli oldu. Buna göre kurum tarafından belirtilen hususlarda, 13 farklı kadrolara alımın gerçekleşeceğinin müjdesi verildi. Buna göre alım yapılacak kadrolara baktığımız zaman destek personeli, 1 aşçı yardımcısı, saha personeli, veteriner, gelişim uzmanı, sosyal hizmetler uzmanı, okul öncesi öğretmeni, kalinik psikolog, halkla ilişkiler görevlisi, şoför gibi çeşitli alımlar yapılmaya başlanmış olacak.

İstanbul Büyükşehir İSPER 207 Personel Alım Detayları

İSPER bünyesinde çalışacak kişiler için personel alım detayları oldukça önemlidir. Bu nedenle Türkiye İş Kurumu aracılığı ile alımlar hakkında bilgi sahibi olunmaya başlandı. Başvurularda erkek adayların askerlik ilişiği olmaması, kamu haklarından mahrum kalmamak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak gibi birçok alımlarda aranılan şartlarım içerildiğini söylemek mümkün.

Engelli vatandaşlarında personel olarak alım yapılacak olduğu söylenirken, engelli olarak personel alım başvurularını yapacakların raporu olması gerekmektedir. İstanbul Büyükşehir Beleditesi İSPER personel alım başvurularında engelli raporunun en az yüzde 40 ve üstü şekilde olması gerekiyor. Böylelikle engelli personel olarak istihdam edilecektir.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.