İbrahim Erkal'ın Sağlık Durumu Hakkında Flaş Açıklama: Beyin Kanaması Geçirdi

Sabah saatlerinde rahatsızlanan ve kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınan ünlü sanatçı İbrahim Erkal'ın sağlık durumu hakkında hastaneden bir son dakika açıklaması yapıldı. İşte hastaneden yapılan açıklama.

Yayınlanma:
İbrahim Erkal'ın Sağlık Durumu Hakkında Flaş Açıklama: Beyin Kanaması Geçirdi

İbrahim Erkal'ın sağlık durumu hakkında açıklama geldi.

Bugün oturduğu sitenin otoparkında baygın halde bulunan ve hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan ünlü sanatçı İbraih Erkal'ın sağlık durumu ile ilgili hastaneden bir açıklama geldi.  Sanatçı İbrahim Erkal'ın sağlık durumuyla ilgili kaldırıldığı hastaneden yapılan açıklamada, "Son derece ciddi beyin kanamasının olduğu saptanmış olup hastamız derin koma durumundadır" ifadelerine yer verildi.

Ünlü ses sanatçısı İbrahim Erkal, İstanbul'un Maltepe'de İlçesinde bulunan evinin otoparkında baygın bir şekilde bulunarak hastaneye kaldırıldı. İlk olarak Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve ilk müdahalesi bıurada yapılan ünlü sanatçı, daha sonra, ambulansla Beşiktaş'ta bulunan Lözel bir hastaneye sevk edildi ve burada tedavisine devam edildi.

İbrahim Erkal'ın sağlık durumuyla ilgili olarak kaldırıldığı hastaneden bir yazılı açıklama yapılarak kamuoyuna bilgilendirmede bulunuldu. Hastane yetkilileri tarafından konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Beyin kanaması ön tanısı ile getirilen, evinin otoparkında düşmüş olarak bulunan değerli sanatçı İbrahim Erkal'ın yapılan tetkikler sonucundan son derece ciddi beyin kanamasının olduğu saptanmış olup hastamız derin koma durumundadır. Yoğun tıbbi destek tedavisi alan hastamız ameliyata alınmıştır."

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, kamu haberlerinden, sıcak gelişmelerden, yerel haberlerde, politika haberlerinden, dünya haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasında anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.