İbrahim Erkal'ın sağlık durumu hakkında hastaneden yeni açıklama geldi

Ünlü sanatçı İbrahim Erkal'ın sağlık durumu hakkında hastaneden bir açıklama geldi. İşte hastaneden İbrahim Erkal'ın sağlık durumu hakkında yapılan açıklama.

Yayınlanma:
İbrahim Erkal'ın sağlık durumu hakkında hastaneden yeni açıklama geldi

Geçtiğimiz ay evinin otoparkında geçirdiği beyin kanaması sonrasında hastaneye kaldırılan ünlü sanatçı İbrahim Erkal'ın sağlık durumu hakkında hastaneden bir son dakika açıklaması geldi. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Yöneticisi Doç. Dr. Necdet Sağlam, yapılan tedavi sonucunda sanatçının kan değerlerinde olumlu yönde düzelmeler olduğunu söyledi. Sağlam açıklamasında İbrahim Erkal'ın sağlık durumu ile ilgili şu ifadelere yer verildi:

"Hastamızda, beynin hayati fonksiyonları açısından da düzelme görülmedi. Ancak kalbin çalışmasıyla ilgili düzensizlikler, ilaç ve solunum desteğiyle kontrol altında tutuluyor. Hastamızın yoğun bakım şartlarında yaşamsal destek tedavisine devam ediliyor."

İbrahim Erkal'a Ne Olmuştu?

12 Nisan günü sitenin otoparkında baygın halde bulunan İbrahim Erkal, önce bir kamu hastanesine, daha sonra ise bir özel hastaneye götürülmüştü. Yapılan tetkikler sonucu ciddi bir beyin kanamasının olduğu tespit edilen ve bunun üzerine ameliyatta alınan İbrahim Erkal'ın tedavisi, yoğun bakım şartlarında devam ediyor.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, magazin haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | İstanbul

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.