İbrahim Erkal'ın Sağlık Durumu Hakkında Son Dakika Açıklaması Geldi

Hastanede tedavisine devam edilen ünlü sanatçı İbrahim Erkal'ın sağlık durumu hakkında hastaneden bir açıklama geldi. İşte o açıklama ve ünlü sanatçının sağlık durumu.

Yayınlanma:
İbrahim Erkal'ın Sağlık Durumu Hakkında Son Dakika Açıklaması Geldi

Geçtiğimiz gün evinin otoparkında baygın şekilde bulunan ve hastaneye kaldırılan ünlü sanatçı İbrahim Erkal'ın sağlık durumu hakkında bir son dakika açıklaması yapıldı. Ünlü Sanatçı İbrahim Erkal'ın sağlık durumuyla ilgili yapılan açıklamada hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

Ünü ses sanatçısı İbrahim Erkal'ın tedavisinin devam ettiği hastaneden yapılan açıklamada, "Beyin kanaması ön tanısı ile  salı gününden bu yana  tedavisi devam eden ve yoğun bakımda uyutulan İbrahim Erkal'ın bugüne ait bulguları değerlendirildiğinde beyin ödeminin devam ettiği, hayati tehlikesinin sürdüğü izlenmiştir" ifadelerine yer verildi.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ'dan İbrahim Erkal'ın Sağlık Duruma Açıklaması

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, önceki gün yaptığı açıklamasında, beyin kanaması geçiren ve ameliyat edilen ünlü sarkıcı İbrahim Erkal'ın sağlık durumu hakkında bir açıklama yaptı. Bakan Recep Akdağ, "Bu sabah İbrahim Erkal kardeşimle ilgili malumat aldık. Dün de görüşmüştüm başhekimle. Maalesef durumu ciddiyetini muhafaza ediyor. Her hangi bir olumlu yöne doğru hastalığında gitme eğilimi yok. Arkadaşlarımız gayret ediyorlar" diye konuştu.

Gündem haberleri için tıklayın

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.