İbrahim Erkal'ın Son Sağlık Durumu-Hastaneden Açıklama Geldi (13 Nisan)

Önceki gün hastaneye kaldırılan ve beyin kanaması geçirdiği tespit edilen İbrahim Erkal'ın sağlık durumu hakkında hastaneden bir son dakika açıklaması geldi. İşte yapılan açıklama ve ünlü sanatçının son durumu.

Yayınlanma:
İbrahim Erkal'ın Son Sağlık Durumu-Hastaneden Açıklama Geldi (13 Nisan)

Önceki gün sitenin otoparkında baygın bir halde bulunan ve kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınan ünlü sanatçı İbrahim Erkal'ın sağlık durumu hakkında hastaneden bir son dakika açıklaması geldi. Hastane yetkilileri tarafından kamuoyuna yapılan açıklamada ünlü sanatçının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Hastaneden konu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Beyin kanaması ön tanısı ile hastanemize getirilen Erkal'ın dün yapılan ameliyatında kanama alanı temizlenmiştir. Bu sabah yapılan son tetkiklere göre yeni bir kanamanın olmadığı ancak tıbbi tedaviye rağmen beyin ödeminin artmış olduğu gözlenmiştir. Hastamızın hayati tehlikesi devam etmektedir"

Hastaneye Ziyaretçi Akını

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Seda Sayan ve Faik Öztürk hastaneye gelenler arasındaydı. Ziyaret öncesinde kısa bir açıklama yapan Akgün, “İlk 24 saati daha henüz doldurmadık bu çok önemli. Arkasından 72 saati bekleyeceğiz. Yapılması gereken müdahale tıbbı olarak yapıldı. Her hangi bir değişiklik yok. Çeşitli haberler çıkıyor, yanlış şeyler arkadaşlar. Bunlar günahtır, yazıktır, onun da ailesi var" dedi.

Seda Sayan ise “Dua edeceğiz" diye konuştu.

Gündem haberlerine göz atmak için TIKLAYIN

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.