İçerde 14 Bölümde Neler Yaşandı? İçerde 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yeni sezonda ekranlara gelen ve büyük bir izleyici kitlesine ulaşan İçerde dizisinin son bölümünde neler yaşandı. Celal Baba Avukatı öldürdü mü , yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar yazımızın devamında

Yayınlanma:
İçerde 14 Bölümde Neler Yaşandı? İçerde 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Show Tv ekranların sevilerek izlenen dizisi İçerde, önceki gün yayımlanan yeni bölümü ile yine nefesleri kesti. İşte son bölümde yaşanan olanlar ve yeni bölümden tüyolar.

Binlerce izleyici tarafından her hafta merakla beklenen ve yayınlandığı ilk günden itibaren geniş bir kitleye hitap etmeyi başaran ekranların başarılı yeni dizisi İçerde, yayınladığı son bölümü ile yine binlerce izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başardı. Diziyi önceki gün televizyonda yayınlanan bölümünde izleyemeyen takipçiler, kaçırdıkları bölümü internet üzerinden aratarak izlemeye başladı.

İçerde dizisinin ekranlara gelen son bölümünde, Köstenceli'nin karısı ile Sarp, Celal'e büyük bir oyun oynama kararı alır ve bunu yapmak için harekete geçerler. Celal ise Mert'e Avukatın, yerini tespit etmesi için talimat verir. Celal'in adamı Davut Köstenceli'nin karısını yakalar. Köstenceli'nin karısına kendini hizmetçi olarak tanıtan Davut, oyun oynamaya başlar ancak, tam o sırada Celal'in Avukatının içerisi girmesi ile olaylar yeni bir hal almaya başlar. Celal ise Avukatı yakalar. Avukatı yakalayan Celal Baba, onu tam öldüreceği sırada Sarp'tan Avukata gelen mesajla köşeye sıkışır. Sarp'ın attığı 'Umut'u Biliyorum' mesajı Celal Baba'nın Avukatı öldürmesini engeller.

Celal Baba duruma oldukça sinirlenmesine rağmen elinden gelecek bir şey de yoktur. Sarp Avukatı yine kurtarmıştır. Melek'in kendi öz kızı olduğunu bilen tek kişinin patron olduğunu anlayan Celal, patronun kim olduğunu araştırmaya başlar.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.