İçerde 30. Bölüm Fragmanı Yayınlandı (İçerde Dizisi 17 Nisan Yeni Bölüm Saat Kaçta?)

İçerde dizisi, öncek Pazartesi günü, son bölümü ile ekranlara geldi. Peki İçerde dizisinin 29. bölümünde neler yaşandı? İçerde dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte İçerde dizisinin 30. bölüm fragmanı ve yeni bölüm ile ilgili alınan son bilgiler.

Yayınlanma:
İçerde 30. Bölüm Fragmanı Yayınlandı (İçerde Dizisi 17 Nisan Yeni Bölüm Saat Kaçta?)

Show Tv ekranlarının en sevilen dizilerinden olan İçerde dizisi, bu akşam ekranlara gelen son bölümü ile yine binlerce izleyiciyi ekran başına kilitledi. Son bölümün ardından İçerde dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

İçerde dizisini ekran başında izleyen binlerce takipçi, 29. bölümü adeta tek solukta tamamladı. Diziyi ekran başında izleyemeyen binlerce izleyici ise İçerde dizisinin son bölümünü internet üzerinde araştırmaya başladı. Peki İçerde dizisinin son bölümünde neler yaşandı? İçerde dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte İçerde dizisi ile ilgili son bilgiler ve son bölüm özeti.

İçerde'nin ekranlara gelen son bölümünde Handan, Kudret’in gözleri önünde öldürüldü. Handan'ın öldürülmesi, Kudret'in gözünü öfkeye bürür. Handan'ın ölümü sonucu hayatının yıkımını yaşayan Kudret, Serkan ve adamlarına, Celal'i öldürmeleri için görev verir.

Handan'ın öldürülmesi sonucu deliye dönen Kudret, Celal'e ulaşmak için her yola baş vurur. Buna Yeşim'i, Melek'i tuzağa düşürdüğünü Celal'e söylemekle tehdit etmek de dahildir. Yeşim'i hayati bir kararla karşı karşıya bırakan Kudret, hedefine Sarp ve Mert'i de koydu.

Kudret'in açtığı savaş esnasında ortaya çıkan Coşkun da dengeleri değiştirmek için harekete geçer. Sarp ve Mert'in kardeş olduğu sırrı beklenmedik biri tarafından, sürpriz şekilde öğrenilecektir.

İçerde Dizisinin ekranlara gelen son bölümünü izlemek için aşağıda bulunan bağlantı adresini kopyalayarak yeni sekmede açabilirsiniz.

" http://www.showtv.com.tr/dizi/tum_bolumler/icerde-sezon-1-bolum-29-izle/33395 "

İçerde Yeni Bölüm Fragmanı

İçerde dizisi, 17 Nisan günü Show Tv ekranlarında saat 20.00'da başlayacak.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.