İçerde 31. Bölüme Ait 2 Fragman Yayınlandı (İçerde Saat Kaçta?)

Show Tv ekranlarının en sevilen dizisi İçerde son bölümünde neler yaşandı? İçerde son bölümü nasıl izlerim? İçerde dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte İçerde dizisinin son bölüm detayları ve yeni bölüm fragmanı.

Yayınlanma:
İçerde 31. Bölüme Ait 2 Fragman Yayınlandı (İçerde Saat Kaçta?)

Show Tv ekranlarının en sevilen dizisi İçerde dizisi, önceki akşam yayınlanan son bölümü ile ekranlara geldi. Binlerce kişi tarafından büyük bir beğeni ile izlenen İçerde dizisini önceki akşam ekranlarda binlerce kişi izledi. Ekran başında toplanan takipçiler, dizinin yeni bölümünü izlerken, dizinin son bölümünü ekranda izleyemeyen kişiler, internet üzerinde İçerde dizisinin son bölümünü araştırmaya başladı. İşte İçerde dizisinin son bölümünde yaşanan olaylar ve yeni bölümü ile ilgili detaylar.

İçerde dizisinin ekranlara gelen son bölümünde Melek, Coşkun’dan Sarp ve Mert’in kardeş olduklarını öğrendi. Bunların kardeş olduklarını öğrenen Melek'in yapacağı ilk şey bunu Mert ve Sarp’la paylaşmak olacaktır. Celal bu gerçeğin ortaya çıkmaması için elinden geleni yapacaktır. Celal’in kurtulması ise Kudret’i daha çok sinirlendirmiştir. Kudret, Serkan’ı Mert ve Sarp’ı öldürmesi için görevlendirir. Hayatlarının tehlikede olduğunun farkında olmayan Yılmaz kardeşler ilk defa gerçeğe bu kadar yakındır.

İÇERDE DİZİSİ 31. BÖLÜM 1. FRAGMANI

İÇERDE DİZİSİ 31. BÖLÜM 2. FRAGMANI

İçerde yeni bölümü ile 24 nisan Pazartesi günü saat 20.00'da Show'da.

İçerde dizisinin son bölümünü izlemek için aşağıda yer alan bağlantı adresini yeni sekmede açabilirsiniz.

" http://www.showtv.com.tr/dizi/tum_bolumler/icerde-sezon-1-bolum-30-izle/33702 "

İçerde Konusu ve Detayları

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi İçerde'de PA'da okuayn Sarp ve Mert kardeş olduklarından habersiz bir şekilde bir birleri ile karşı karşıya gelir. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi'nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır. Mezuniyet günü Yusuf'a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp'ın en yakın düşmanı ise Akademi'nin diğer göz bebeği Mert olacaktır.

Oyuncuları

Ay Yapım tarafından yapımcılığı yapılan İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alıyor.

İçerde dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.