İçerde 35. bölümde Sarp'a büyük şok! (İçerde 36. bölüm fragmanı yayınlandı mı?)

İçerde dizisinin yayınlanan son bölüm fragmanında büyük şok yaşandı. Peki İçerde dizisinin yeni bölümü saat kaçta yayınlanacak? İçerde dizisinin yeni bölüm tanıtım fragmanlarında neler yaşanıyor? İçerde 36. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte İçerde dizinin yeni bölüm fragmanı ve diğer detaylar.

Yayınlanma:
İçerde 35. bölümde Sarp'a büyük şok! (İçerde 36. bölüm fragmanı yayınlandı mı?)

Show ekranlarının en sevilen ve her hafta reyting rekorları kıran İçerde dizisi, bu akşam yeni bölümü ile ekranlara gelecek. İçerde dizisinin yeni bölümüne saatler kala yeni bölüm fragmanı ve yeni bölümde yaşanacak olaylar araştırılmaya başlandı. Peki İçerde dizisi yeni bölüm fragmanını nasıl izlerim? İçerde dizisinin ekranlara gelecek yeni bölümünde hangi olaylar yaşanacak? İşte İçerde dizisinin yeni bölümünde yaşanacak olaylar ve yeni bölüm fragmanı.

İçerde dizisinin yeni bölümünde Melek’in ardından babası gibi bildiği Yusuf Müdür’ün ani ölümü ile sarsılan ve büyük bir şok yaşayan Sarp, büyük bir yıkım yaşar. Öte yandan tüm deliller, Yusuf Müdür’ü Sarp’ın öldürdüğüne işaret etmektedir.

Tüm delillerin Sarp'ı göstermesi sonrası Sarp, kendini nezarethanede bulur. Sarp, tüm organize ekibi hem suçsuz hem de polis olduğuna inandırmak zorunda kalırken işi hiç kolay değildir. Ancak Sarp’ın yaşadığını öğrenen Celal intikam ateşiyle nefes aldığı sürece bu hiç de kolay olmayacaktır. Sarp, Celal’den Yusuf Müdür’ün intikamını almaya kurulu bir bombaya dönüştü. Yusuf Müdür’ün ölümünü kaldıramayan Mert ise kendiyle büyük savaş içine girer. İçinde gelgitler yaşayan Mert’e gelen beklenmedik bir telefon, onu harekete geçirir. Bu telefon “içerde” tüm dengeleri değiştirecek, ekran başındakiler için de büyük bir sürprize yol açacaktır. Tüm detaylar ve sorularınızın cevabı bu akşam saat 20.00'da Show ekranlarında yayınlanacak.

İçerde dizisinin yeni bölüm fragmanı

İçerde dizisi 36. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayımlanır yayınlanmaz haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.